Şimdi Ara

psp alsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ya cok kararsızım psp alsam mı almasam mı bana kendınıze gore,acık bı sekılde ıyı ve kotu yonlerını yazar mısınız!!!!

• suan garantilisi 500-600 civarı

oyunlar 100 ytl civarı

hafıza kartı 100-200 arası

boyut buyuk

bence hiç bulaşma pişman olursun bnde buyuk hewesle aldm we sattm
  • ya oyle dıyen de var kacırma dıyende ne yapcam bılmıom ya
  • ya bende var garantili ama bi işe yaramıyo ii bilmen gerekiyor.hatta çok ii bilmen gerekiyo bencede hiç bulaşma.benden tavsiye ama kulanabilirsen bilmiyorum??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertenkebelek

ya bende var garantili ama bi işe yaramıyo ii bilmen gerekiyor.hatta çok ii bilmen gerekiyo bencede hiç bulaşma.benden tavsiye ama kulanabilirsen bilmiyorum??????

ya aslında ben en cok ses sıstemı olayına kapıldım kolonların ıcıne koyup yanında tasımak okulda falan kop kop zevklı olur gıbı gelıo
  • yani müzik için alıcak isen bence forumda bi çok mp3 çalar konusu var onlarada bakabilirsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertenkebelek

yani müzik için alıcak isen bence forumda bi çok mp3 çalar konusu var onlarada bakabilirsin?

bende var mp3 player ama sarmıyo ya pspnın bı karızması var anı
  • psp birçok işe yarıyor ama asıl amacı oyun oynamak. eğer oyun oynamayacaksan sakın alam. oyunu seviyorsan da sakın kaçırma müthiş bir şey. bu arada yukarıda cihazın boyutu diyen arkadaşa çok şaşırdım. cihazda tuşlar ve ekran dışında boş bir yer bulamazsın. ekran problemi olmasa sony daha küçüğünüde üretebilir zaten. piyasada boyut bakımından kıyaslanabilecek hiçbir alet de yok zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_boy

arkadaslar ya cok kararsızım psp alsam mı almasam mı bana kendınıze gore,acık bı sekılde ıyı ve kotu yonlerını yazar mısınız!!!!

dostum çok büyük bi gaz ile psp aldım inan çok süper gözüküyo almnadan önce rüyalarıma bile girdi ama gelelim işin inceliklerine psp aldın version 1.50 olarak konuşuyorum oyunlar inanılmaz sıkıcı 100 tane iso oyun vardı bende ama video izliyodum psp de multimedya olarak harika bi alet ama oyunlar kısa ve ripli olduğu için canını sıkabilir psp yi alma amacın oyun ise alma derim ama diğer multimedya yönü olarak süper alet rakip tanımaz oyun için bi alet alıcaksan DSLİTE al derim şunu belirteyim herkezin fikri farklı olabilir saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

quote:

Orjinalden alıntı: sercan_boy

arkadaslar ya cok kararsızım psp alsam mı almasam mı bana kendınıze gore,acık bı sekılde ıyı ve kotu yonlerını yazar mısınız!!!!

dostum çok büyük bi gaz ile psp aldım inan çok süper gözüküyo almnadan önce rüyalarıma bile girdi ama gelelim işin inceliklerine psp aldın version 1.50 olarak konuşuyorum oyunlar inanılmaz sıkıcı 100 tane iso oyun vardı bende ama video izliyodum psp de multimedya olarak harika bi alet ama oyunlar kısa ve ripli olduğu için canını sıkabilir psp yi alma amacın oyun ise alma derim ama diğer multimedya yönü olarak süper alet rakip tanımaz oyun için bi alet alıcaksan DSLİTE al derim şunu belirteyim herkezin fikri farklı olabilir saygılar

yok arkadasım ya onu arastırdım demez ona verılecek paraya

• birde hangi tür oyunları sevdiğine bağlı mesela fps türü oyunlar ( medal of tarzında ) pek iyi oynanamıyor kontrolü zor. ama her türlü spor oyunu olsun, yarış oyunları olsun mükemmel oynanıyor.
  • stratejı tarzı oyunlar nasıl oynanıo gusel mı
  • ben hiç oynamadım ama genelde oynayan arkadaşlar beğeniyor.
  • arkadaslar ben de psp almayi dusunuyorum. ama kararsiz kaldim. eksisozlukte okudugm kadariyla alirken sunlara dikkat etmek gerekirmis.

• firmware versiyonu 1.50 ya da 2.00 olacak (bütün kopya oyunları oynayabilmek ve ev yapımı programları çalıştırabilmek için v1.50 gerekir)

//gerci su an 2.6 ve 2.7 den de geri donuluyor sanirim (kaynak :www.psp-hacks.com )

• çin'de değil, japonya'da yapılmış olacak (filmlerde bölge kodu)

• sony veya sandisk marka hafıza kartı sahte olmayacak, en az 1 gb kapasiteli kartlar düzgün yerlerden
    alınacak (piyasada sony etiketli sahte kartlar var, bunlar çalışıyor ancak daha sonra kilitlenmelere neden oluyor)

• ekranında ölü ya da sıkıştırılmış pixel olmayacak (garantililerde bile çıkıyor.mutlaka cihazı çalıştırıp, bakmak gerekiyor.)

•1000k ya da 1001k kodlu olan modeli tercih edilecek, onun ekranı biraz daha parlak ve güzelmiş... (1000k ve 1001k sharp, diğerleri samsung marka ekran)

•yanında en azından demo umd si olacak.birçok emulator, kopya oyun çalıştırmak orijinal bir umd oyun gerektiriyor.zaten normalde value pack in içinden demo umd si çıkıyor.

yazan - forrestgump - 18.04.2006

su an ABD deyim.
    simdi netten alirsam firmware ini ve diger ozelliklerini bilemedigim icin almam riskli olacak(veya Olur mu Acaba ????). 15 dolar falan fazla verip dukkandan alsamda orda da kutuya almadan acmiyorlar. Sadece disindan made in japan yada made in china onu gorebiliyorum. yani ayni hesaba geliyor.
    ikinci ellerde ise firmware 1.5 buldum ciziksiz temiz ve softcase inde ama MADE IN CHINA. bubir problem yaratir mi ? `filmlerde bolge kodu` uyumsuzluguna neden oluyormus diyor yukardaki maddelerde farkettiyseniz. Eger made in China 1.5 firmware sorun cikartmiyor diyorsaniz almayi dusunuyorum(fiyati 190 dolardi) ,

son olarak da tr de fiyati(en ucuz garantisiz ve sadece psp aksesuarsiz) ne kadar diye sormak istedim.
    cok tesekkurler ilgilenen herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifyetkin -- 5 Temmuz 2006; 20:51:05 >

• bence almayın yenisini bekleyin

eksi olarak benim aklımda 2 şey var;

1-ekran güneşte parlak değil,

2-çoğu kişi bilir oyun oynandığında fazla hareketlenmede ekranda bulanma oluyor

ama yinede şu an için en iyi el konsolu
  • burda en ucuz psp 420ytl dıe sordum
  • Herkez bilirki şuan için fiyatı makul seviyede olupda ekran parlaklığı güneş altında %100 başarı sağlayan bi olan bi ürün yok(lcd sini baz alarak konuşuyorum), bahsettiğin bulanmaların bir kısmı ekran üretimine bağlı bir kısmı ise versiyon ile alakalı ben 2.7 kullanıyorum tek sorun batarya bunu dışında herhengi bi sorunum yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

bence almayın yenisini bekleyin

eksi olarak benim aklımda 2 şey var;

1-ekran güneşte parlak değil,

2-çoğu kişi bilir oyun oynandığında fazla hareketlenmede ekranda bulanma oluyor

ama yinede şu an için en iyi el konsolu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.