Şimdi Ara

psp analog tamir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim psp min analogu bozuldu sanırım kırıldı ıcınde bır parca , nasıl ,nereye yaptırabılırım ? kadıköyde yapanlar varmış sanırım?

• Benim de aynı sorun var ? Nereye yaptırabilirim?Bende Maltepedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göne

arakadaşlar merhaba

benim psp min analogu bozuldu sanırım kırıldı ıcınde bır parca , nasıl ,nereye yaptırabılırım ? kadıköyde yapanlar varmış sanırım?

kadıköy yazıcıoğlunda syd bilgisayar var beyler tavsiye ederim, müşteriyle ilgileniyorlar, benim alışverişim oldu çok memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: Göne

arakadaşlar merhaba

kadıköy yazıcıoğlunda syd bilgisayar var beyler tavsiye ederim, müşteriyle ilgileniyorlar, benim alışverişim oldu çok memnun kaldım

Teşekkür ederim.
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    rica ederim kolay gelsin
  • http://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol-aksesuar/sony-psp?k=psp+analog arkadaşlar buradan alabilirsiniz.takmasıda aslında cok kolay .alırsanız yardımcı olurum.takmanız konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahankutlu

http://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol-aksesuar/sony-psp?k=psp+analog arkadaşlar buradan alabilirsiniz.takmasıda aslında cok kolay .alırsanız yardımcı olurum.takmanız konusunda.

almasına alırızda bu satılan düğmeler orjinalmi? daha evvel hiç açmadım psp yi alsak nasıl yapacağız.Bir de tepelik de arızalı olabilir dediler?
  • orjinalliği hakkında bilgim yok.fakat orjinalinden farksız.çok kolay takması.(bence)
    ben komple kasasını değiştirmiştim.kasam çinden 1 haftada gelmişti.1 gecede siyah psp yi beyaz yapmıştım.bütün devrelerini sökmüştüm.biraz zor oldu ama topladım.şimdi ban çok basit geliyor.söküp toplaması.resimlerle yardımcı olabilirim eğer alırsan parçayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.