Şimdi Ara

PSP Android Yükleme İçeri !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar uzun Zamandrı psp almayı düşünüyordum aklıma android yüklemek geldihttp://www.youtube.com/watch?v=wPnO_tG_mOw

arkadaş burda yüklemiş sizce gerçekmi gerçekse hangi modellerde daha iyi çalışır ve android sürümü kaçtır ?

• Dokunmatik olayı ne olacak peki?Çoğu uygulama dokunmatik özellik istiyor.psp için uygun olmaz.Videodaki çocuk yüklemiş ama nasıl yüklemiş bilinmez.
  • Bence o bi app android ui sahip neyse benhttp://www.teknosa.com/urunler/125083514/sony-psp-go-beyaz-oyun-konsolu?term=psp%20go tükendi desede bizim burda satılıyor sizce en iyi psp ve en kötü psp arasasında neasıl yeri vardır
  • Bence alırken ucuz deyip alma.PSP GO çok tutmadı.Ancak yinede alıcam diyorsan versiyonunun kırılıp kırılamadığına bak.Tabi versiyonu kırılınca garantisi çöp olur.Ancak istediğin oyunu hafıza kartına yükleyip oynayabilirsin.Yani kısacası PSP Go nun versiyonu kırıldı mı bilmiyorum eğer öyleyse al.
  • Ben android ve ios ta root jailberk yaptım garanti önemi yok go tutlumadı ama bissürü psp var go ve vita hariç sizce en iyi si ve kırılabilen ne vardır ?
  • Bende şuan Fat 1003 var çok eski tabi ama versiyonu kırık olduğu için bana idare ediyor.Şuan ben alacak olsam Psp 3000 serisinden bakardım.Ancak şunuda söyleyeyim artık Psp çağı falan bitti yeni oyun çıkarmıyolar.Psp ye çıkan pes oyunlarının nerdeyse hepsi aynı pes 2008 den beri sadece oyuncular güncelleniyor.Ben şuan elimdeki FAT 1003 ü 2. el aldım sizde öyle yapabilirsiniz.Eğer alıcaksanız 3000 serisinden bakın bence.
  • Ya Ben Oyun Oynamak İçin Değil Aslında Tam sdk üzerinden kendi oyunumu geliştirmek psp ye eğer unix kernel ise ben ona linux yüklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.