Bence alırken ucuz deyip alma.PSP GO çok tutmadı.Ancak yinede alıcam diyorsan versiyonunun kırılıp kırılamadığına bak.Tabi versiyonu kırılınca garantisi çöp olur.Ancak istediğin oyunu hafıza kartına yükleyip oynayabilirsin.Yani kısacası PSP Go nun versiyonu kırıldı mı bilmiyorum eğer öyleyse al.
Ben android ve ios ta root jailberk yaptım garanti önemi yok go tutlumadı ama bissürü psp var go ve vita hariç sizce en iyi si ve kırılabilen ne vardır ?
Bende şuan Fat 1003 var çok eski tabi ama versiyonu kırık olduğu için bana idare ediyor.Şuan ben alacak olsam Psp 3000 serisinden bakardım.Ancak şunuda söyleyeyim artık Psp çağı falan bitti yeni oyun çıkarmıyolar.Psp ye çıkan pes oyunlarının nerdeyse hepsi aynı pes 2008 den beri sadece oyuncular güncelleniyor.Ben şuan elimdeki FAT 1003 ü 2. el aldım sizde öyle yapabilirsiniz.Eğer alıcaksanız 3000 serisinden bakın bence.
Ya Ben Oyun Oynamak İçin Değil Aslında Tam sdk üzerinden kendi oyunumu geliştirmek psp ye eğer unix kernel ise ben ona linux yüklerim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme