Şimdi Ara

psp converter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psp ye video yuklemek icin converter yukledim
    bir arkadasım videonun boyutlarının kuculecegini soylemisti ama boyutları cok BÜYÜYOR mesela 20mb lık bir avi video yaklasik 100mb lık mp4 oluyor
    ve bu cevirme işlemi cok UZUN sürüyor
    bu iş normalde de boylemi yoksa bu converter da hata mı var(psp video9 ve psp video express i denedim ikisi de aynı)
    bu konuda yardımcı olursanız şimdiden tesekkur ederim

• psp movie creator kullanmanı öneririm çevireceğin dosyanın bitrate i ile oynayıp istediğin boyuta düşürebilirsin
  • tesekkurler bir deneyeyim
  • PMPMod ve AVItoPMP programlarını ara.
  • xilisoft psp video converterı dene cok ii
  • peki bunların registerini nası yapıcaz örnek:xilisoft psp video converter
  • arkadaşım. öncelikle pspye video atarken o videonun .mp4 uzantılı olduğundan emin ol çünkü psp sadece bu uzantılı videoları çalıştırabiliyo. eğer video .mp4 uzantılı değilse onu hemen bi convert (uzantı değiştiren program) programıyla .mp4 e dönüştür. bunun için benim sana önerim ImTOO PSP Video Converter v3.1 programını kullanman. bununla uzantıyı değiştirdikten sonra bunu pspye atman gerekiyo ama psp herhangi bir isimle video çalıştırmıyo. onun için isim değiştirip thumbnaillarla uğraşacağına PSP Video Manager ı kullanıp videoyu pspye at. bu kadar basit...

bu arada Xilisoft ve ImTOO ortak firmalar olduğu için ikisi de farketmiyo. ben ImTOO kullanıyorum. eğer registeri de soruyosan. onu da pm atiyim sana burda söylemek yasaak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therev -- 18 Kasım 2006; 19:48:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.