Şimdi Ara

PSP Custom FW hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben PSP 2004 kullanıyorum. Versiyonunu 4.05'den orijinal yazılım 6.60'a yükselttim. Orijinal yazılımımı pro b10 ve ardında da c3 fix yaptım ve ne yaptıysam oyunlar, memory stick kısmında corrupted data olarak görünüyor. Tekrar 6.60 orijinal versiyona geri döndüm. O flasher denen programda cihazda kurulmuyor zaten. Hangi versiyonu kursam flasher da desteklenmiyor cihazda zaten. PSP/GAME içine ISO klasörü açıyorum ve oyunu içine atıyorum corrupted data diyor. ANA dizine ISO klasörü açıp oraya atıyorum bu seferde memory stick bölümünde hiçbirşey görünmüyor. Neyi yanlış yapıyorum? Versiyonu sırasına göre kurmak şart değil herhalde. Şuan orijinal sürümdeyim. 6.60'ı hangi versiyona yükselteceğim? Detaylı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz?

Eski yeni oyun çalıştırıp, çalıştıramama gibi bir durum söz konusu değildir herhalde... :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvidia GeForce

Ben PSP 2004 kullanıyorum. Versiyonunu 4.05'den orijinal yazılım 6.60'a yükselttim. Orijinal yazılımımı pro b10 ve ardında da c3 fix yaptım ve ne yaptıysam oyunlar, memory stick kısmında corrupted data olarak görünüyor. Tekrar 6.60 orijinal versiyona geri döndüm. O flasher denen programda cihazda kurulmuyor zaten. Hangi versiyonu kursam flasher da desteklenmiyor cihazda zaten. PSP/GAME içine ISO klasörü açıyorum ve oyunu içine atıyorum corrupted data diyor. ANA dizine ISO klasörü açıp oraya atıyorum bu seferde memory stick bölümünde hiçbirşey görünmüyor. Neyi yanlış yapıyorum? Versiyonu sırasına göre kurmak şart değil herhalde. Şuan orijinal sürümdeyim. 6.60'ı hangi versiyona yükselteceğim? Detaylı bir şekilde anlatım yapabilir misiniz?

Eski yeni oyun çalıştırıp, çalıştıramama gibi bir durum söz konusu değildir herhalde... :/

PSP/Game klasörünün içine iso klasörü açma.. tüm klasörlerin bulunduğu ana ekrana aç ISO kalsörünü (ı i farkına dikkat) film müzik dene eğer çalıştırmıyorsa o zaman memory kart gitmiştir

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Tam olarak problemimi anlamadınız herhalde. Problemim şu ki; Versiyon yükseltirken ana bölümden yükseltmiyor ve illaki dosyaları game klasörünün içine atıp versiyon yükseltiyorum. Pro update yükleniyor, fast recovery yükleniyor, ama flasher yüklenmiyor ve hangi versiyonu kursam desteklenmiyor. Ama sistem kısmında kurulu gözüküyor pro b veya c. Ayrıca asıl sorunda zaten ana bölüme ISO klasörü açınca, PSP'nin memory stick kısmında da zaten hiçbirşey görünmüyor sorun orada. Hafıza kartı düzgün çalışıyor ve orijinal 8 GB Sandisk. Onda problem yok.
  • 6.60 PRO C2'yi kurdum ve ana dizine ISO klasörüne oyun attım çalıştırdı. Fakat bu oyun CSO formatında. Bu seferde ISO görünümlü IMG formatındaki dosyayı çalıştırmadı. :/ attığım zaman boş görünüyor.
  • Açılmıyan bir psp var. kadıköyde firmware attırabileceğim bir yer biliyormusunuz.
  • istanbulli kullanıcısına yanıt
    syd bilgisayar.. yazıcıoğlu alt kat
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilk fırsatta uğrayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nvidia GeForce

6.60 PRO C2'yi kurdum ve ana dizine ISO klasörüne oyun attım çalıştırdı. Fakat bu oyun CSO formatında. Bu seferde ISO görünümlü IMG formatındaki dosyayı çalıştırmadı. :/ attığım zaman boş görünüyor.

Hocam 6.20 prp b6 falan denediniz mi?
  • Önce Psp yi 6.60 OFW ye çevir[orjinal]
    Sonra şu linktekileri yükle kur
    www.mcpsp.com/psp-ozel-firmware-hack/50028-6-60-pro-b-10-fix-kalici-verisyon-1000-2000-a.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Psp yi 6.60 OFW ye çevir[orjinal]
    Sonra şu linktekileri yükle kur
    www.mcpsp.com/psp-ozel-firmware-hack/50028-6-60-pro-b-10-fix-kalici-verisyon-1000-2000-a.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.