Şimdi Ara

PSP dahili hafıza silindi cihaz açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, PSP dahili hafıza silindi cihaz açılmıyor, öncelikle cihazı pc ye bağladım içerisinde 4gb hafıza kartı vardı normalde onu flashdisk olarak görüyodu içine girip işlerimi hallediyordum, bu bağladığımda ise 32mb civarı gözüktü bu neyin nesi dedim girdim içine baktım anlamsız birsürü dosya vardı, artık bir boşluğuma geldi sanırım flashı biçimlendirdim ve makina açılmaz oldu, powera basıyorum sadece yeşil ışık yanıyor başka birşey yok, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: madd_maxx82

Merhaba arkadaşlar, PSP dahili hafıza silindi cihaz açılmıyor, öncelikle cihazı pc ye bağladım içerisinde 4gb hafıza kartı vardı normalde onu flashdisk olarak görüyodu içine girip işlerimi hallediyordum, bu bağladığımda ise 32mb civarı gözüktü bu neyin nesi dedim girdim içine baktım anlamsız birsürü dosya vardı, artık bir boşluğuma geldi sanırım flashı biçimlendirdim ve makina açılmaz oldu, powera basıyorum sadece yeşil ışık yanıyor başka birşey yok, cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

denilcek birşey yok.geçmiş olsun.Pandora ile dönermi diyeceğim ki hiç sanmıyorum.
  • quote:

denilcek birşey yok.geçmiş olsun.Pandora ile dönermi diyeceğim ki hiç sanmıyorum.

tşk ederim, brick denilen şeyden olmuş, bahsettiğim üzere dahili hafızasını silmişim, 20 tl karşılığında halletim
  • birader benım de başıma aynı şey geldi çok uzgunum tekrar dan geri dönerbilimi yanı psp i tekrardan açabilirmiyim
  • caco 35 evet açabilirisin her elektronikçi 20tlye yaptır
  • canakçi herp eski konulara ve yanlış yorumlar yapıyorsun.Her psp brickten döndürülemez.Yeni modellerin ve orta eski modellerin çogu böyle.Eski konularıda bulmayı bırak artık.
  • bendede oldu psp aç setting ayarlarına gir altta doğru gel orda format memory stick var onu yap image music fln geliyor kardesim ben öle düzelttim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.