Bildirim
PSP de İnternet sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bildiğim kadarıyla yapılabilecek bir şey yok işletim sistemi ile alakalı olabilir -
işletim sistemi ile alakalı olsa bütün psp lerde bu sorun cıkar .. coğu kişi internete girebiliyor .. internetle alaklalı birşey galiba bir yerde okumuştıum interneti bilmemneyini wep ken wpa yap diyorlardı ama bilmiyorum yaw :S -
quote:
Orijinalden alıntı: zamazingo7
işletim sistemi ile alakalı olsa bütün psp lerde bu sorun cıkar .. coğu kişi internete girebiliyor .. internetle alaklalı birşey galiba bir yerde okumuştıum interneti bilmemneyini wep ken wpa yap diyorlardı ama bilmiyorum yaw :S
acaba psp modeli nedir? -
model psp 3006 version 5.03 gen a (full) -
Mevcut baglantıda şİFRELEME VARMİ ? vARSA wep Şifrelemeyi secin olmaz ise Şifreyi kaldırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
Mevcut baglantıda şİFRELEME VARMİ ? vARSA wep Şifrelemeyi secin olmaz ise Şifreyi kaldırın.
o da olmaz ise internette aynı modeli olup sıkıntısı olan var mı diye araştırın ben modele takıldım -
tmm hocam çok sağolun yorumlarınıza bir de size birşey sorucam konudan cok farklı ama bnde bi psp 3006 var kutusu tam silikon kılıf bir de sünger kılıf var pek çizik yok memory stick siz fiyatına 230 lira versem normal bi fiyat olur mu yoksa cok mu ucuz olur ?? -
biraz ucuz -
tmm hocam sağol.(y) -
büyük ihtimalle şifrelemeden dolayıdır şifrelemenin türünü bilgisayardan değişmeyi dene -
Arkadaşlar ben psp almak istiyorum ama bu tarayıcı değişebiliyor mu acaba? -
Bazı illegal yollarla Opera Mini yüklenebiliyor . . . -
WEP OLARAK ŞİFRELEYECEKSİN MODEMI -
quote:
Orijinalden alıntı: PolatAlemdar23
WEP OLARAK ŞİFRELEYECEKSİN MODEMI
alakası yok bence ben wpa ilede giriyorum -
wpa-psk bide wpa-tsk var ikisindin biri çalışıyor wep yaparsanız olur ama. -
Peki bunu nasıl yapıcaz? -
Şifrelemeni değiştir problemin çözülecek wpa2 yi desteklemez pc -
Benim şu an ki güvenlik düzeyi WPA2-PSK. Ama sadece WPA-PSK yapıyorum pspiye internet geliyor ama laptoptan gidiyor. -
Bilgisayardan unutup bir şeyler yapıyorlardı onu bilmiyorum sorun olduğunu bildiğim için wpa2 kullanmadım hiç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X