Arkadaşlar Benim PSP'im E-1004 ağa bağlanmıyor çünkü Menüde Network Settings yok konsolumda WLAN wifi tuşuda yok yardım edermisiniz PSP-E1004 de nasıl internete girerim orjinal oyun var online oynıyamıyorum lüften yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! simdiden teşşekür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: dhmeraklisi
Arkadaşlar Benim PSP'im E-1004 ağa bağlanmıyor çünkü Menüde Network Settings yok konsolumda WLAN wifi tuşuda yok yardım edermisiniz PSP-E1004 de nasıl internete girerim orjinal oyun var online oynıyamıyorum lüften yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! simdiden teşşekür ederim
E-1000 serisinde Wifi yok ne yazık ki. Yani internete bağlanamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: dhmeraklisi
Hocam yanlış anlamayın ama soruyu soracak bula bula 2 senelik konuyu mu buldunuz. Bu arada e1004 modellerinde wifi yoktur.
bağlanamıyorsanız eğer modeminiz airties ise yapıcağınız şey airties sitesine girim 192.168.2.1 yazın aramaya girmek için sonra tamam a tıklayın sonra kablosuza tıklayın>kablosuz ağ ayarlarına tıklayın ordaki modu 802.11b yapın kaydetip çıkın ve psp internete girecektir aynı sorun bendede vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme