Şimdi Ara

Psp'de internete nasıl girilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A connection error has occurred A connection to the access point could not be established.Check the security settings for the network and try again.

Bu hatayı alıyorum girdiğim yer yeşillik alan internet şifresiz.Lütfen yardım edin.

• İnternet ayarı wpa mı ?
  • vallaha bilmiyorum nasıl bakıcaz wpa olduğuna
  • Scan yaptığınız zaman bulunan wireless isimlerinin yanında yazar. WEP ise hata vermesi doğaldır. Psp için WPA olması lazım ayarın.
  • wpa ayarına nasıl çeviricez ?
  • Modem ayarlarından yapılıyo ama nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok. 192.168.2.1 buradan modem sayfasına giriyoruz ama nasıl yapılıyo bilmiyorum.
  • o sayfada sağda wireless sekmesi olacaktır oraya girin orada zaten wireless security seçeneğinden wpa veya wep ayarlaması yapabilirsiniz
  • birde bazı ağların ismi silik çıkıyor .hangi şifreleme türünü desteklemiyor psp?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

birde bazı ağların ismi silik çıkıyor .hangi şifreleme türünü desteklemiyor psp?

O silik çıkanlar mesela benim yazıcıda wireless var o silik çıkıyo. Bu tür wireless silik çıkıyo bide galiba switchler silik çıkıyo.
  • signal powerin yanındaki şeyin altındaki yerde not supported yazıyor bu nedir ?
  • Not supported yazan bağlantılara bağlanamazsınız. O bağlantıyı tanımlayamıyor.(İki üst mesajda cevabını vermiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 31 Mart 2010; 19:41:05 >
  • Ben de giremiyorum, psp den internete girmek icin access point'e mi ihtiyac var yoksa kablolu modemden ayarlari yaptiktan sonra girilebiliniyor mu? Soruda bir tuhaflik varsa kusura bakmayin
  • Kablolu modem ile PSP den internete giremezsiniz. Kablosuz (Wireless) modem ile internete girebilirsiniz.
  • Yanlis söylemisim.Ama kabloyla baglaniyorum.
    Bende Speedport W 500V WLan Router var.
    Burada.
    http://stoebershop-sino.de/product_info.php?info=p3028_T-Com-Speedport-W500V-DSL-Modem-und-VoIP.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altaylardan -- 13 Nisan 2010; 12:43:49 >
  • Sorunumu hala halledemedim.
  • yaa arkadaşlar benim internet WPA ama psp de benim neti göruyor ama üstü silik ne yapmam lazım.Bide WEP leri görüyor onlar silik deil ama WPA lar silikk napmam lazımmm.ACİL CEVAPLARINIZI bekliyorum.SAYGILAR..

• Wireless modemin içinde bant yayınını 802.11b ye çelicen büyük ihtimalle sendeki yayın 802.11g dir o yüzden bağlanamıyorsun diye tahmin ediyorum. Şifreleme türünde fark etmiyor ben kendi PSP'de 802.11b de yayın ve WPA2-PSK kullanıyorum ve bağlantı kalitesi %100.

Dediğim gibi yap yayını 802.11b ye çek ve WPA2-PSK şifresi koy, öyle büyük ihtimalle bağlanacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.