Şimdi Ara

PSP'de müzik dinlemek hakkında yardım? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçine müzik atıyorum ve dinliyorum buraya kadar her şey çok güzel fakat müzik dinlerken ekranın kapanmasını istiyorum ama PSP ekranı hep açık kalıyor ve bu şarj süresine ciddi manada etki ediyor. Müzik dinlerken PSP ekranı kapatabilmenin bir yolu yordamı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C3390505 -- 3 Eylül 2017; 12:23:47 >

• Hold+v4 diye bir plugin ile dediğiniz mümkün ama cihazın cfwli olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

Hold+v4 diye bir plugin ile dediğiniz mümkün ama cihazın cfwli olması gerekiyor.

Yükledim hocam o plugin'i. Peki nasıl çalıştıracağım onu çözemedim?

Teşekkürler...
  • *PSP'yi PC'ye bağlayın.
    *Önce pluginin, psp memorystickte "seplugins" klasöründe olduğuna emin olun.
    *Daha sonra bu klasörde "GAME.txt" ve "VSH.txt" diye iki metin belgesi oluşturun.
    *Bu iki metin belgesinin içine "ms0:/seplugins/pluginadı.prx 1"yazın. PSP GO kullanıyorsanız "ms0:" yerine "ef0:" yazın.
    *PSP'yi PC'den ayırın. Recovery menüye girin, plugins kısmından hold pluginini hem game hem vsh için aktif edin.
    *PSP'yi yeniden başlatıp (uyku moduna alıp değil) müzik uygulamasını açın, açma kapama tuşunu, kilit(hold) konumuna aldığınızda ekranın kararması gerekiyor. select tuşuna basılı tutarak sol-sağ yaptığınızda şarkı değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanwithoutshadow

*PSP'yi PC'ye bağlayın.
    *Önce pluginin, psp memorystickte "seplugins" klasöründe olduğuna emin olun.
    *Daha sonra bu klasörde "GAME.txt" ve "VSH.txt" diye iki metin belgesi oluşturun.
    *Bu iki metin belgesinin içine "ms0:/seplugins/pluginadı.prx 1"yazın. PSP GO kullanıyorsanız "ms0:" yerine "ef0:" yazın.
    *PSP'yi PC'den ayırın. Recovery menüye girin, plugins kısmından hold pluginini hem game hem vsh için aktif edin.
    *PSP'yi yeniden başlatıp (uyku moduna alıp değil) müzik uygulamasını açın, açma kapama tuşunu, kilit(hold) konumuna aldığınızda ekranın kararması gerekiyor. select tuşuna basılı tutarak sol-sağ yaptığınızda şarkı değiştirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam. En son olarak hold durumuna alma kısmını bilmiyordum. Sorunsuz müzik dinleyebiliyorum şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.