Şimdi Ara

psp de ONLİNE oynanabilir oyunlar hangileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bulunan psp go için oyun almak istiyorum fakat verdiğim paranın hem grafik hemde online olarak yararlanmak istiyorum,aklındda oyun MotorStorm Arctic Edge almayı düşünüyorum online özelliği varmı sizce bunda veya tavsiye oyunlarınız varsa yardımcı olabilirmisiniz?

• MotorStorm Arctic Edge online varmı hatırlamıyorum ama oynanış bakımından harika bence.Tabii online vardır bence diye tahmin ediyorum.
  • Konuyu biraz saptırmak gibi olacak ama oyunları indirme süreleri vede kısmi ücretleri hangi aralıkda acaba bilgilendirebilirmisiniz?Mesela God of War Chains of Olympus?
  • şuanda usd psn God of War 19.9$ bende oyun alacağım ,acaba forumdan g.g ortaklaşa psn card alabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

şuanda usd psn God of War 19.9$ bende oyun alacağım ,acaba forumdan g.g ortaklaşa psn card alabilirmiyiz.

Bende sırf God of war serisi vede patapon'u oynamak için edinmeyi düşünüyorumda,bu yüzden psn den indirme imkanımız varsa Psp go alırım diyordum.Bu psp go larda bölge kodu sistemi nasıl işliyor arkadaşlar,psn store olsun wi-fi olsun?Mesela 2.el bölümünde 360tl küsura satışını yapan arkadaşımızın elindeki ürünler Pal mıdır?
  • ben 360 tl arkadaştan aldım ancak cihaz usd yani amarikadan geliyor,pal mı ntsc mi diye bir şey olacağını sanmam,sonuçta bluray flim filan seyretmeyeceğiz,psn oyun alıp oynayacağımız için ama tavsiye ederim dürüst bir arkadaş,arkadaşa pazarlık kesinlikle teklif etme,benden söylemesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.