Bildirim
PSP'de Smackdown vs Raw Oyunları Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cem_antalya07
Arkadaşlar PSP'ye Smackdown vs Raw 2011 ve 2010 yükledim. Oyunlar menüsünde gözüküyor ama oyunu açınca siyah ekran çıkıyor ve 5-10 saniye sonra PSP kapanıyor. Bu sadece Smackdown vs Raw'da oluyor diğer oyunlar sorunsuz. Şimdiden teşekkürler...
Hangi cfw yüklü?
Oyunları bir daha indirmeyi dene. Bende ikiside sorunsuz çalışıyor. -
Bu arada ben yine cem_antalya07 yim burada giriyorum da cfw ne demek ayrıca mümkünse bana indirdiğin linkleri atar mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crazy_68
Bu arada ben yine cem_antalya07 yim burada giriyorum da cfw ne demek ayrıca mümkünse bana indirdiğin linkleri atar mısın?
Şu dediklerimi yap, sonra sorun olursa daha açık yardım edeyim
Öncelikle google da 6.35 pro b yi araştır ve güzel anlatımlı bir siteden indir kur. ( Tüm talimatları okumayı unutma. )
Sonra oyunlarını yükle, sorun olursa direk yaz buraya ben sana özelden yardım edeyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X