arkadaşlar bana göre psp deki en müthiş homebrew olan .pdf, .txt vs... (ebook) okuma programı BOOKR... bu programla ilgili başlıklar vardı nasıl kurulur nasıl edinilir gibi ama şimdi bambaşka bi sorun var programla ilgili ve çözümüne çok ihtiyacım var: psp slim'im 3.71 ken BOOKR çalışıyordu ama şimdi psp slim'im 3.90 m33-2 ve BOOKR'nin bu versiyonla uyumlu çalışıp çalışmadığını anlayamadım. çünkü programı açmak çok uzun sürüyor. ardından bir pdf dosyasını yine uzun loading süresiyle açabiliyorken diğer pdf dosyasını hemen açıyor ama karşınızda bomboş sayfalar... bazen de psp kilitleniyor ve kendi kendini kapatıyor.
acaba bendeki BOOKR 0.7.1 in üzerine bir güncel versiyon falan çıktı mı? BOOKR 10-15 mb civarındaki pdf leri açıyor mu? (heroes dizisinin graphic novel ları, marvel comic leri vs.vs.)
YARDIMINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR!!! (yüzlerce mb çizgi roman vs.. boşa gidecek yoksa) BU ARADA, merak etmeyin google da konuyla alakalı ne kadar kaynak varsa sömürdüm, kayda değer birşey bulamadım...
3.71 varken niye 3.90 a atlarlarsınız merak ediyorum.bu ne maceracı ruh boyle.bendeki book r sorunsuz calısıyor.
Şu irShell programını indiirp bir denersem muhteşem olacak kanımca.
ayarlarda kerneli 1.5 e getir. olmazsa 1.5 kernel patch i vardı onu kur. sonra tekrar dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme