Bildirim
PSP'den anlayanlar lütfen 2Dk. bakabilir mi?
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: idea_98
Ya arkadaşlar ben konsoluma format attım ve 6.60 Pro-B10 versiyonum silindi.
Şu andaki versiyonum 6.60. Şu anda ben ne yapmalıyım?
Tekrardan versiyon mu yükletmem gerekiyor.
Hiç anlamam böyle işlerden lütfen biriniz yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
Konsolum 3006 Slim model.
Her turlu yeniden yuklemen sart reset atmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6.60 versiyona yeni yüklicek demi kardeş çünkü yıllarca beklemen falan lazımmış -
Ben bu pspyi syd bilgisayardan aldım aldığım zaman ordaki yücel abi tüm versiyonları kırıyoruz biz demişti -
Kardes o adama para verecegine yaz internete 6 60 pro b diye indir bilgisayarda dursun format attiginda yine yuklersin rehberide var gerci rehberede bakmaya bile gerek yok cok kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş ben hiç bu konuda kendime güvenemiyorum yanlış birşey yaparım falan ben en iyisi gidip bilen birine yaptırayım -
Ben her zaman kendim yapıyorum bu işlemleri,kendin yapa yapa tecrübe kazanacaksın. -
Hiç bi şey olmaz psp ile ilgili forumlardan oku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar kendim yaptım arkadaştada 8GB MS vardı onun dosyalarını kopyala yapıştır yaptım benim karta ve çalışıyor sizce bi sıkıntı yaratır mı? -
Oyunlar çalışıyorsa sıkıntı yok demektir. -
oyunlar çalışıor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X