Şimdi Ara

PSP DEN ANLAYANLAR VARMI ?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp alcam 2.el veya sıfır fark etmez fıyatı 200 u gecmıcek hatta daha dusuk olsa daha ıyı olur 2.el olursa yanı temız olsun ne bı cızıknede bı tusu kırık fılan varmı elnde oyle psp bı olan ve hanı hangı psp ler ıyı hangılerı kotu bırısı uzunca acıklayabılırmı lutfen hıc bır bılgım yok

• ben forumun 2.el bölümünden 180 tl ye 2. psp mi aldım geçenlerde gayet temizdi ve eksiği yoktu
    sana tavsiyem forumun 2.el bölümüne bak muhakkak bulursun
  • çok sagol kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

psp alcam 2.el veya sıfır fark etmez fıyatı 200 u gecmıcek hatta daha dusuk olsa daha ıyı olur 2.el olursa yanı temız olsun ne bı cızıknede bı tusu kırık fılan varmı elnde oyle psp bı olan ve hanı hangı psp ler ıyı hangılerı kotu bırısı uzunca acıklayabılırmı lutfen hıc bır bılgım yok

bende bir tane 2004 model var. Siyah, piyano black. Pili çok iyi, 8-9 saat kadar şarjı gidiyor. 8 gb orjinal hafıza kartı var. Hard case, sert taşıma kılıfı var. Şarj aleti var. Yani eksiği yok. 8 gb kart içinde yüklü 19 tane oyun var, onun ddışında benim internetten indirdiğim 100 tane kadar oyun vardı ama hala duruyorlar mı bakmam lazım :)

Cihazda hiç bir sorun yok. Üzerinde çok dikkatli bakınca görülebilir türden 1-2 tane kılcal çizik var. yok demek isterdim ama o dikkatlice bakınca mutlaka kılcal 1-2 tane çizik vardır, görünür. Şunun demek istiyorum, kılcal çizik var mı diye dikkatlice bakınca görünecek kılcal çizik var. ekranın ortasında kocaman kocaman çizikler değil.

disk ünitesi pırıl pırıl. Cihaz komple pırıl pırıl. Tuş takımlarında en ufak bir sorun dahi yok. Yani cihaz sıfıra yakın temizliktedir, bu kadar yazdıklarımdan anlaşılır umarım.

Cihazı ben ilk sahibinden 3 hafta kadar önce 200 liraya aldım. Aradan 1 hafta daha geçince yani geçen hafta vita aldım, bu yüzden satıyorum. bu cihaz boşa çıktı. kaça satarım? 200'e aldım, 180'e satarım. Maksat kar etmek değil. Boşa giden paranın değerlendirilmesi. Bri kaç gün içinde ilan girerim.

cihazda güncel versiyon var, müzik film tema mp3 oyun sorunsuz işliyor. kapatıp açınca yazılım uçmuyor. sorunsuz cihazdır.
    İstanbuldan elden teslim olur, şehir dışına kargo olur, tanıdık aracılığıyla olur. güven sağlandıktan sonra her türlü alma verme olur.

• kardes 2004 modellerde wifi yok ondan dolayı ben 3000 modelıne bakıyorum bellı cıhaz temız kullanmıssında 2004 modelı eskıdı bu arada vita yı ne kadra aldın
  • quote:

kardes 2004 modellerde wifi yok ondan dolayı ben 3000 modelıne bakıyorum bellı cıhaz temız kullanmıssında 2004 modelı eskıdı bu arada vita yı ne kadra aldın

Çok yanlış biliyorsun. En son çıkan Street modeli olarak bilinen PSP-E1000 modeli hariç hepsinde wifi var.

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable
  • adama sordum var dıyo fark cok dıyo psp 3 ıle psp 2 arasında haklıda yanı yoksa adam nıye psp 3 desınkı psp 2 ıle aynısa
  • quote:

adama sordum var dıyo fark cok dıyo psp 3 ıle psp 2 arasında haklıda yanı yoksa adam nıye psp 3 desınkı psp 2 ıle aynısa

2000 ile 3000 arasında ki en büyük fark contrast oranı 3000'in daha iyi. Ayrıca gecikme süresi biraz daha iyi. Dahili de mikrofonu var. Onun dışında çok büyük farklar yok.
  • birazdaha ustune koy sıfır al :D
  • psp'nin devrinin geçtiğine inanıyorum arkadaşım bence almadan bir kez daha düşünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

psp'nin devrinin geçtiğine inanıyorum arkadaşım bence almadan bir kez daha düşünmelisin.

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.