Şimdi Ara

psp den nefret geldii yardım gene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gb kart aldım (netten) sadece şarkı atabiliyorum o da tek, tek aynı zamanda bazılarını kaydetmiyor.kart sahte tamam 55 ytl ye aldım.1 klip almazmı ya almıyor.kartı iade etmek istesem 12 ytl kargo parasından değil gelen kartın da aynı olmuycağı ne malum.bu kartı ne yapmam lazım format dediler pc den yaptım gene aynı.Anlamadığım şarkı kaydediyorda 1 küçük klip neden almıyor.bozuksa neden şarkı alıyor.offff ya aslında bu psp sadece sinir bozucu bi şey galiba.

• bende 4gb orjinal ms aldım oyun içinde yükleme yaparken oyunu yavaşlatıyor acaba hıgh speed ile alakalımı yoksa çakal sony ms üzerinden iso oyun oynamayalım diyemi bu şekilde üretti bilmiyorum en iyisi 2 gb high speed almak vede garantili almak 5 -10 ytl fark için moral bozmaya değmez
  • klip atıosunuz da attığınız klibin çöznürlüğü psp tarafından desteklenen mp4 formatında mı.attığınız her video dosyasının çalışacağını düşünmeyin sakın.önce gerekli formata ve çözünürlüğe çevirmeniz lazım.apollo psp video converter'i öneririm convert işlemi için.
  • fake memory stick almayın aslıa................
  • owemya nın dedıgı gıbı videoların belki mp4 formatında degildir atsanda gormez zaten ama fake ms leri neden alıyosunuzkı kardes ya bilmene ragmen..!!mesela bende 1 gb original sony ms var 2 gb eskiden pahalıydı almadım sımdı ucuzladı gene almıyorum cunkı dahada ucuzlayacagını bılıyorum ayrıca turkıyeden almıcam çünki fake i bile original diye yutturuyolar adama...sonra ugras dur..!!!
    gecmiş olsun..!!!
  • arkadaslar videolari atiyo ama psp calistirmiyo demiyorki. video atmiyor diyor. kopyalama sirasinda kendi kendine iptal ediyo yarida.

ben msn de durumu izah ettim kart bozuk. kucuk boyutlari atabiliyor sadece mp3 gibi. buyuk boyutlarda zorlama oldugu icin devreler karti besleyemiyor. en sakat olanlardan elmis yani ms. sonuc kart degismesi lazim
  • skaty den son nokta.gerçekten çok güzel izah etmişsin.
  • hazır bu sayfada iyi cvp verenler varken şu sorumada cvp yazarsınız sevinirim.psp ile nete bağlandığımızda virüs falan bulaşma olasılığı varmı?
  • psp için çıkan virüslerden bulaşabilir belki diğerleri de etkiliyor
  • Yok... Yani sole oluyor, psp ile internete baglandıgın zaman psp nin sistemini bozacak bi virus yok, yani icin rahat olsun. Korkma fazla........
  • teşekür ederim de ben anlamıyom diye mi iki farklı cevap geldi biri bulaşır,biri bulaşmaz demiş.papatya falımı tutsam kahve falınamı baksam acaba nasıl saçmalasam.
  • arkadaşlar çooook acil bana bu 3.03 den 1.5 düşürmek için lazım olan Gta Lcs umd sinin orjinal resmi lazım nerden bulabiliriz.Canada dan arkdaş yollayacak onun sorduğu dükkanlardakiler 3 adet değişik gta lcs oyunu var demişler.Bende fazla anlamam araştırıp bulabilirsem 1.5 düşürmek için gta lcs umd resmini arkadaşıma yolluycam oda çıktısını alıp dükkandakilere gösterecek.bide Türkiyede bunun fiyatı ne kadar.arkadaşa 40 dolar çekmişler.
  • http://www.gta.cz/liberty/data/obaly/Grand_Thaft_Auto_Liberty_City_Stories-front.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 27 Mart 2007; 22:23:12 >
  • 40 dolar + kargo verecegine 30 ytl ye bi dukkana yaptir daha karli cikarsin. gonderecekleri gta nin uygun olacagida maglum.

updatesi 2.0 olcak gta'nin
  • gittigidiyor da gta umd sini kiralama şansın da var mış
    http://urun.gittigidiyor.com/GTA-OZEL-VERSIYON-ISTER-KIRALA-ISTER-SATIN-AL_W0QQidZZ4070973
  • rezıllık ya su gta nın ımagenı alıp halledemedıler mı hala
  • Yakinda hallederler merak etme.Yeni versiyonlar hergun cikiyor adamlarda ugrasiyordur bence kirmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.