Şimdi Ara

PSP E1004 Sorunu Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Her konuda PSP E1004 kötülenmiş aman sakın alma denmiş nedir ki bu sürümün sorunu? PSP almayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirde sadece bu sürümü var malesef. God of war Ghost of Sparta, Little big planet falan oynıcam içine müzik film falan da atarım. Bunları bu sürümde sorunsuz yapamazmıyım yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

PSP E1004 Sorunu Ne?

Arkadaşlar Her konuda PSP E1004 kötülenmiş aman sakın alma denmiş nedir ki bu sürümün sorunu? PSP almayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirde sadece bu sürümü var malesef. God of war Ghost of Sparta, Little big planet falan oynıcam içine müzik film falan da atarım. Bunları bu sürümde sorunsuz yapamazmıyım yani?

yaparsın tabi.. alma denmesinin sebebi piyasada 3004 (veya 3001) gibi bir versiyon varken 1004 lü serilere bakılmaz bu sebepten alma diyoruz

3000 serilerin ekranları en iyidir. ghosting sorunu büyük ölçüde çözülmüş ve renkler çok daha canlıdır. bu sebeple 1004 lere göre oyunları daha iyi oynar, filmleri daha iyi kalitede seyredersein

3000 modellerin komponent kablo ile tv bağlantı özelliği var

ayrıca wi fi özelliği var

bu son 2 madde çok önemli olmasada ekran çok büyük bir etken.. o yüzden 3000 serileri hep tavsiye ederim ben

yaşadığın yerde yoksa internetten al, 2 günde elinde olur.. sıfır düşünüyorsan yardımcı olabilirim, ben internetten sıfır aldım gayet memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 10 Temmuz 2014; 13:32:30 >

• Bu Ghosting sorunu tam olarak nedir? Aleti sıfır aldığında bile direk olan bişey mi?
  • RedBearded kullanıcısına yanıt
    tabi sıfır olmuş olmmaış farketmez.. ghosting hareket esnasında iz kalması.. mesela adamla ilerliyorsun ama arkasında izi kalıyor.. 3000 lerde bu minimuma indirildi, belli dahi olmuyor
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tşk ederim cevabın için merak ediyordum.
  • Akhenaton. kullanıcısına yanıt
    rica ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBearded

PSP E1004 Sorunu Ne?

Büyük sürümler tabiki daha iyi. Ama sen yinede E1004 Al. 3000 Sürümlerini kırdırmak çok zor. Ve sorunlu. Bütçen uygun değilse E1004 Al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.