Şimdi Ara

Psp Ekran (Ghost) ve Şarj Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psp yi ilk çıktığından beri kullanıyorum son zamanlarda, ekranda ghost dediğimiz gölgeler oluşmaya başladı.

Tekken oynarken elemanların arkasından siyah izler geliyor.

Birde şarjı artık çok az gdiyor.

Şarj için yeni batarya almam yeterlimidir. Ghost sorunu için ekranı değiştirmem mi gerekiyor.

Lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar.

• o ghost sorunu her psp de olan bişey şahsen o bendede oluyor..ama çok siyah bişey olduğu zaman arkadan gölge geliyor..onu dert etme o her psp de war...psp pilini değiştirmen yeterli olucaktır diye düşünüyorum...
  • tepkime süresi psp ekranlarında düşük olduğu için o yüzden arkadan görüntü geliyormuş gibi oluyor.
  • Arkadaşlar daha önceden bu kadar çok değildi sanki bana zaman aşımından dolayı oldu gibi geldide . 2 sene oldu alalı aleti
  • şarjının artık eskisi kadar gitmemesi pilinden kaynaklanıyo yan sanayi pil 30 ytl orj pil 50 ytl
    ekrana gelince zamanı geldiği zaman bütün psp ler aynı hatayı yapmaya başlıyo
    Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz

www.elektrotuning.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

Arkadaşlar psp yi ilk çıktığından beri kullanıyorum son zamanlarda, ekranda ghost dediğimiz gölgeler oluşmaya başladı.

Tekken oynarken elemanların arkasından siyah izler geliyor.

Birde şarjı artık çok az gdiyor.

Şarj için yeni batarya almam yeterlimidir. Ghost sorunu için ekranı değiştirmem mi gerekiyor.

Lütfen yardım edermisiniz arkadaşlar.

Pilleri degistirmen yeterli hatta almısken 3600 mh almanı tavsiye ederim.Ekran cok kotuyse en kotu ihtimal degistirirsin.Piyasada lcd ekran degisimi ve takımı 80-90 arası gibi birşey.Iyı forumlar
  • Ghosting bütün psp lerde var ekran falan boşuna değiştirme sakın..

Basit düşünün elinizdeki sadece bir el konsolu 22.inçlik bir monitör değil..

O yüzden ghosting varmış grafikler kötüymüş vs.. gibi durumlara kafayı takmaktansa eğlencenin keyfine varın..
  • ghost dediğin şey her psp de var siyahlık arttıkça daha da artıyo tabi ama eğer benim için rahat etmiycek değiştircem dersen khalkedondan ekranı dediştirebilirsin.(ama değiştirmene gerek yok).şarz sorununu da pili değiştirerek halledebilirsin khalkedonda satılıyor.
  • Hepinize yardımlarınız için çok teşekür ediyorum arkadaşlar, çok sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.