PSP almayı düşünüyorum fakat merak ettiğim bir konu var psp nin ekran parlaklığı ayarlanabiliyor mu oynadığım psp lerde ekran biraz mat duruyordu parlaklık arttırılabiliyor mu yoksa sabit mi kalıyor hep
Ben belli bir seviyeden sonra orjinal versiyonlardada bu ozellik var saniyordum...
Son versiyonlarda mevcut.. Yeni PSP Slim'De 1 kademe daha arttırılmış sanırım ama PSP'nin zaten ekran parlaklığı güneş ışığı altında dahi gayet yeterli.. Gece karanlıkta gözünüzü alıp rahatsız bile edebiliyor yani düşürme ihtiyacı veriyor, tabi son parlaklık ile ilk parlaklık arasında da bataryadan tasarruf adına büyük fark yaratıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
Son versiyonlarda mevcut.. Yeni PSP Slim'De 1 kademe daha arttırılmış sanırım ama PSP'nin zaten ekran parlaklığı güneş ışığı altında dahi gayet yeterli.. Gece karanlıkta gözünüzü alıp rahatsız bile edebiliyor yani düşürme ihtiyacı veriyor, tabi son parlaklık ile ilk parlaklık arasında da bataryadan tasarruf adına büyük fark yaratıyor..
Evet ben e-book kourken hep en dusuk seviyeye getiriyorum, fazlasiyla yetiyo
BENCEDE PSP DEKİ EKRAN PARLAKLIĞI GAYET YETİCEK SEVİYEDE TASARLANMIŞ BENCE PSP DEKİ BU EKRAN KALİTESİ BİRAN ÖNCE LCD LEREDE UYGULANMALI ŞUANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN KALİTELİ EKRAN GÖRÜNÜMÜ PSPDE BENCE TABİ BU SİZ NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ BİLEMEM AMA PMP OLARAK FİLİM İZLEMEYİ DENEYEMEDİM BİRTÜRLÜ. NORMAL VİDEOYU PSP.AVİ YAPTIM AMA OKADAR KALİTE BULAMADIM VİDEO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE AMA EKRAN KALİTESİ TARTIŞILMAZ
mukemmel pmp kalitesinde film izlemek isteyenler bu adrese bi goz atsinda