Şimdi Ara

PSP Emulator Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi PSP'me emülatör yükleyip eski fakat sevdiğim oyunları oynamak istiyorum.Nasıl emülatör yüklerim,emülatör yükledikten sonra oyunları nasıl ona yükleyebilirim?Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Selam arkadaşlar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi PSP'me emülatör yükleyip eski fakat sevdiğim oyunları oynamak istiyorum.Nasıl emülatör yüklerim,emülatör yükledikten sonra oyunları nasıl ona yükleyebilirim?Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

emülatör için ayrı bi programa gerek yok hazır çevrilmiş oyunları internette bulabilirsin
  • Emülatör nedir?
  • Uldyssian kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Şu an psp yanımda değil, ama akşam saatlerinde sık kullandığım emülatörü ve nasıl yükleneceğini anlatmaya çalışırım buradan. Oldukça kolay, psps'nin memory stick'inin içine iso klasörünün altına gerekli dosyaları atmak kafi. sonrasında pspden programı çalıştırıp "rom" dediğimiz oyun dosyalarını emulatör üzerinden açıyoruz. 5 dakika almaz. Akşama inşallah uzun cevap yazacağım.
  • Merhaba,

Emülatör geçmiş yıllarda çeşitli oyun platformlarının(SNES, Atari, SEGA gibi) oyunlarının günümüz cihazlarında oynanmasını sağlayan programlar. Yani PSP için mesela 95 yılında çıkan Street Fighter'ı orjinal bir oyun olarak bulmak mümkün değil. Ama uygun emülatörle bu oyunu pspde oynayabiliyorsunuz.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drroland

Merhaba,

Emülatör geçmiş yıllarda çeşitli oyun platformlarının(SNES, Atari, SEGA gibi) oyunlarının günümüz cihazlarında oynanmasını sağlayan programlar. Yani PSP için mesela 95 yılında çıkan Street Fighter'ı orjinal bir oyun olarak bulmak mümkün değil. Ama uygun emülatörle bu oyunu pspde oynayabiliyorsunuz.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

sağolasın hocam
  • Ben PPSSPP kurdum. Emülatör çalıştı ancak oyunu indiriyorum şu an. İndikten sonra atarım gözlemlerimi. Kaldırmayacağını da zannetmiyorum PSP'de 333 mHz işlemci var Pc'de 3.0 ghz. Ama kol olmadan oynanmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldyssian

Selam arkadaşlar başlıktanda anlayabileceğiniz gibi PSP'me emülatör yükleyip eski fakat sevdiğim oyunları oynamak istiyorum.Nasıl emülatör yüklerim,emülatör yükledikten sonra oyunları nasıl ona yükleyebilirim?Sorularım bunlar şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba, henüz cevap yazabiliyorum. Ben Snes 9x Euphoria kullanıyorum. Bir torrent sitesinden indirdim. İndirme sonrası dosyaları game klasörünün içine atmak gerekli, sonrasında snes dosyasının içine, eğer yoksa, rom dosyası açıp torrent içinde indirdiğiniz romları atıyorsunuz. İş bitiyor :) Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

Ben PPSSPP kurdum. Emülatör çalıştı ancak oyunu indiriyorum şu an. İndikten sonra atarım gözlemlerimi. Kaldırmayacağını da zannetmiyorum PSP'de 333 mHz işlemci var Pc'de 3.0 ghz. Ama kol olmadan oynanmaz gibi.

Merhaba,

PPSSPP emulatörünü android telefonumda denedim, bazı oyunları süper çalıştırıyor ama bazı oyunlarda halen sorunlar var. Kendi forum sayfalarında hangi oyunların çalışıp hangilerinin sorunlu olduğunu belirten sayfaları mevcut. Yardımcı olabilir size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.