Şimdi Ara

PSP Fat LCD Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizim bir arkadaşda psp fat varmış ekranı kırık bu cihazı bana belirli bir ücret karşılığında verecek de ben bu psp'yi nerede tamir ettirebilirim ve fiyatları ne civardadır acaba?

teşekkürler

• feza elektronik diye bi yer var 100 ytl idi galiba yeni lcd fiyatı ve tamiri.
  • Ben slim PSP'nin ekranını kırmıştım.Ekran için kimse orijinallik garantisi veremedi.Bende 80 ytl ye hurdaya çıkmış (sanıyorum brick olmuş) bir psp nin ekranını taktırdım.
  • khalkedon elektronik ile görüştüm montaj dahil 90 ytl dediler ve 30 dk da yapacaklarmış acaba 120 ytl psp fat için değer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

khalkedon elektronik ile görüştüm montaj dahil 90 ytl dediler ve 30 dk da yapacaklarmış acaba 120 ytl psp fat için değer mi?

hocam birde dakikada 1 ytl mi alıyolar napıyolar anlamadım valla
  • Şimdi sana arkadaşın aleti 120 ytl ye satacak.Sen de 90 ytl daha verip ekranını tamir ettireceksin.Doğru mu anlamışım?Eğer öyleyse sana 210 ytl ye gelmiş olacak.
    Paran bu kadarına yetiyorsa alabilirsin.Ancak PSP silmlerin sıfırının 300 ytl civarı olduğunu da hesaba kat.90 ytl farkla hem sıfır hem de slim modelini almış olacaksın.Karar senindir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Gri

khalkedon elektronik ile görüştüm montaj dahil 90 ytl dediler ve 30 dk da yapacaklarmış acaba 120 ytl psp fat için değer mi?
  • ya hic uğraşma forumda 180 e bile bırakanlar var, 2.el dir pistir falan diye düşünme, Sony psp bu kimse aletini hor kullanmaz, hor kullanılacak bi alet diyil cünkü. öyle alırsan daha ucuza gelir hem uğraşmamış olursun..... yada aarkadaşın sana aleti daha ucuza sattın 50 milyona falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] ALINIK FAT KASA PS2
    3 ay önce açıldı
    ARIZALI PS4 FAT
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz yanlış anladınız :) arkadaştan ben kırık halini 30 ytl ye alıyorum, ekranı 90 ytl ye yaptırıyorum çalışır halde psp 120 ytl ye geliyor... nası fikir
  • Eğer iç devreler zarar görmemişse iyi bir fırsat gibi görünüyor.
  • umarım öyledir, zaten parayı vermeden önce götürüp inceleteceğim
  • Benim de ekran kırıldı en ucuz yoldan nasıl tamir ettirebilirim
  • ekranlarını kırmayı nasıl beceriyorsunuz arkadaşlar
  • Arakadaşım yardımcı olmayacaksan boşuna post atma.Birgün senin ki de kırılırsa görürüm ben seni
    quote:

Orjinalden alıntı: banicka

ekranlarını kırmayı nasıl beceriyorsunuz arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: musyun

Arakadaşım yardımcı olmayacaksan boşuna post atma.Birgün senin ki de kırılırsa görürüm ben seni
    quote:

Orjinalden alıntı: banicka

ekranlarını kırmayı nasıl beceriyorsunuz arkadaşlar

Merak etme post kasma gibi bir derdim olsa bir senedir genelde takip yerine sürekli kasardım
    1 senedir kaç tane postum var ona göre konuş
    genelde izlemekte yetinirdim forumu bu aralar biraz bilgilenmek amaçlı yazıyorum
    bende psp alacağım
    insan gibi bir soru sordum
    siz nasıl kırdı iseniz ben kırmamak için ona göre korurum diye düşünürekten yazdım
    şimdi insan gibi cevap yazacaksan yaz yazmayacaksan yazma...

• @banicka:

1-Psp yi kesinlikle yerde bırakma(halı,kapı ağzı,kitap defter altı...)
    2-Yüksek yerlere koyarken dikkat et,kenarlara yakın olmasın alırken düşüyor.
    3-Taşıma kılıfı kullanmaktan çekinme kesinlikle taşıma kılıfı al.

*Benimki yerde dururken kardeşim koşarken üstüne bastı ve ekran çatladı.(mürekkebi dağıldı içinde)
  • quote:

@banicka:

1-Psp yi kesinlikle yerde bırakma(halı,kapı ağzı,kitap defter altı...)
    2-Yüksek yerlere koyarken dikkat et,kenarlara yakın olmasın alırken düşüyor.
    3-Taşıma kılıfı kullanmaktan çekinme kesinlikle taşıma kılıfı al.

*Benimki yerde dururken kardeşim koşarken üstüne bastı ve ekran çatladı.(mürekkebi dağıldı içinde)

Abi anladım ee doğaldır kırılması o kadar şeyden sonra
    ben kılıftan ziyade direk taşıma çantasını alayım içi korumalı falan sanırım onların
    ama çokta abartı şekilde narin bir cihaz olmasa gerek
    sürekli çantamda olacak sallanacak çantayı yere bıraktığımda oda yere vurulacak arada :)

• Yukarıda da belirtmiştim.Benimkinin üstüne raftan zımba makinesi düştü.Ekran kırıldı.Çok araştırdım orijinali olsun diye.Bir kısım satıcılar Sharp marka ekrana orijinal diyorlar ve onu satıyorlar.Buradaki gibi:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3217

PSP Fat LCD Tamiri

Ancak ben emin olamadım.Tamircide hurdaya çıkmış bir psp nin ekranını taktırdım.Onun içinden de benimkinden de şu ekran çıktı:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10158

PSP Fat LCD Tamiri

Tam bilemiyorum belki 1.resimdeki fat psp,2. resimdeki slim içindir.İyi araştırın derim.Ama eminim slimin içinden 2. resimdeki çıkıyor.

• B en bugün gittim ve anlaştım 70 LİRA ya yeni ekranı takacak ve 3.90 m33 versiyonu yükleyecek...
    sizlerde fiyatı buna göre düüşünün malsef çoğu arkadaş 100 liradan fazla para veriyor bu iş işin.Beşiktaşta bi psp ci 135 liraya taktı arkadaşımın psp sine
  • Bunu duymam iyi olmadı.Psp'nin ekranı kırıldığında bahsettiğiniz kişiyi aramış(psp yi ondan almıştım) ve 110 ytl den bir kuruş aşağı olmaz cevabını almıştım.Bende gidip 80 ytl ye hurdaya çıkmış bir psp nin ekranını taktırmıştım.Güvenim sarsıldı doğrusu 40 ytl fark az değil.Demekki her zaman araştıracaksın ve iyi pazarlık edeceksin.
    quote:

B en bugün gittim ve anlaştım 70 LİRA ya yeni ekranı takacak ve 3.90 m33 versiyonu yükleyecek...
    sizlerde fiyatı buna göre düüşünün malsef çoğu arkadaş 100 liradan fazla para veriyor bu iş işin.Beşiktaşta bi psp ci 135 liraya taktı arkadaşımın psp sine

• Ewt arkadaşım birşeyi almadan önce inini dibin araştırıp öle alırım...Keşke sende 1-2 saat vakit ayirip internette baksaydın.Mesela gittigidiyorda 65 liraya bir adamla anlaştım ama kargo parası ile aynı paraya geldiği için göndermedim.Bence gittigidiyordaki adam daha güvenilir en azından direk 65 ytl diyor hatta pazarlık ile 60 liraya bile yapar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bunu duymam iyi olmadı.Psp'nin ekranı kırıldığında bahsettiğiniz kişiyi aramış(psp yi ondan almıştım) ve 110 ytl den bir kuruş aşağı olmaz cevabını almıştım.Bende gidip 80 ytl ye hurdaya çıkmış bir psp nin ekranını taktırmıştım.Güvenim sarsıldı doğrusu 40 ytl fark az değil.Demekki her zaman araştıracaksın ve iyi pazarlık edeceksin.
    quote:

B en bugün gittim ve anlaştım 70 LİRA ya yeni ekranı takacak ve 3.90 m33 versiyonu yükleyecek...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.