Şimdi Ara

PSP Firmware 5.51 Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan önemli hack gelişmelerinden sonra Sony "sistem stabilleştirilmesi" adı altında yeni bir firmwareyi kullanıma sundu. Şuan için network updateden indirilip kurulabilir ancak kurmanızı tavsiye etmiyorum. 5.30'da çalışan tiff açığı 5.50'de olduğu gibi 5.51'de de çalışmayacaktır. Ayrıca bir yenilik de söz konusu değil.

• 5.50 yükleyerek hata yaptık. 5.51 hayatta
  • İyi olmuş
  • Herşeyi geçtimde psp3000'ler hala kırılamadımı bi türlü oyun oynamak nasip olmadı adam gibi şu psp'de
  • PSP3000ler iso oyunları çalıştırıyor versiyon 5.03 olması lazım ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

PSP3000ler iso oyunları çalıştırıyor versiyon 5.03 olması lazım ama.

Açıkcası psp'den çok fazla anlamıyorum elimde psp var kutusunda psp-3004 yazıyor bu en son çıkanlarından olsa gerek slim versiyonundan.Benim istediğim oyunları internetten indirip hafıza kartına atıp oynamak hepsi bu.Bunun için ne yapmam gerekiyor beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
  • psp 3000 kullanıyorsunuz yani slim değil slim denilen psp 2000 oluyor psp nizi açıp Settings-System Settings-System information da versiyonunuzu söyleyebilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NymphadoraTonks

psp 3000 kullanıyorsunuz yani slim değil slim denilen psp 2000 oluyor

nasıl slim değil fat mi yani..

psp 3000 lerde slim dir,2000 ile aynı ölçülerdedir.
    versiyonunuz 5.03 den aşağı ise fw işlerinden anlayan birine yaptırabilirsiniz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: game_360_TR

quote:

versiyonunuz 5.03 den aşağı ise fw işlerinden anlayan birine yaptırabilirsiniz ..

Arkadaşın demek istediği slim denince akla gelen 2000 modelidir. Tabi 3000 de slimdir ama deyince akla 2000 geliyor. Ben de böyle telafuz ediyorum modelleri. Yanlıştır doğrudur tartışılır tabi.

Dediğiniz doğru 5.03 firmware ise hack işlemi yapılabilir. Kendiniz de yapabilirsiniz çok da zor değil hani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 15 Haziran 2009; 19:47:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

quote:

Orjinalden alıntı: game_360_TR

quote:

Arkadaşın demek istediği slim denince akla gelen 2000 modelidir. Tabi 3000 de slimdir ama deyince akla 2000 geliyor. Ben de böyle telafuz ediyorum modelleri. Yanlıştır doğrudur tartışılır tabi.

Dediğiniz doğru 5.03 firmware ise hack işlemi yapılabilir. Kendiniz de yapabilirsiniz çok da zor değil hani..

Benimki psp-3004 müş kutusunda öyle yazıyor kendim yapabilirim diye düşünüyorum fakat bi türlü çalışan 5.03 linki bulamadımki yükliyeyim şu versiyonu.Bildiginiz sağlam bi link varmı 5.03 versiyonu için birde nasıl yapılacagını basitçe anlatırsanız daha ne isterimki

Ayrıca psp yi bilgisayara bağladıgımda usb aygıtı tanınmadı diyor sebebini anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 15 Haziran 2009; 22:32:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.