Şimdi Ara

PSP Fiyat Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar garantili sıfıra alabileceğim en ucuz psp fiyatı nedir bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kazık yemek istemiyorum

Bimex te 599 milyon value pack
    Teknosa 500 küsür
    sony yetkili satıcısında 480 milyon base pack

cevaplarınızı bekliyorum

• Japon Oyuncak Sarayı: 400 ytl

Gittigidiyor: 250 ytl..

Seçim senin..

• www.turkgamebank.com

Iste simdi secim senin...

bide irmak toysland var orada daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarist02 -- 27 Haziran 2007; 14:38:01 >
  • ırmak toysland ucuz falan deil + bana spot die 2el mal satmıslardı verdikleri kart kırık çıktı elimde patladı hiçbir şekilde jhiç bir soruna da yardımcı olmuyorlar
    sadece serviste kel gi abi vardı o bya iyi biri gerisi bos
  • Verdiğin sitenin taksitte hiçbir avantajı yok.. Ayrıca versiyonu da belli değil.. Gereksiz bence.. Peşin için de gittigidiyor en iyisi..
  • ben sony den valuepack aldım 555 ytte bide oyun verdiler isteüe bağlı oyun yerine hafıza kartıda alabiliosun 1gb lik..
  • arkadaşlar garantili ve taksitli biyer arıyorum kredi kartıyla alacağım en önemlisi garanti olayı bu ırmak toysland ve japon oyuncak sarayındakiler garantilimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir içi alınık ps3
    14 yıl önce açıldı
    Xbox kol tamiri izmir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zungapir

arkadaşlar garantili ve taksitli biyer arıyorum kredi kartıyla alacağım en önemlisi garanti olayı bu ırmak toysland ve japon oyuncak sarayındakiler garantilimi

Japondakiler garantili.. Versiyon düşürsen bile japon garantisi yeter.. Ps2 kullandığım dönemlerde bana hiç sorun yaşatmadılar.. Hatta eğer ay sonuna doğru alacaksan beraber bile alabiliriz..
  • birde japonda taksit seçeneğide var demi büyük ihtimalle temmuzun sonunda taksitli olarak alacağım japon oyuncak sarayının sitesi yok herhalde aradım aradım bulamadım
  • Evet ben de taksitli alıcam ve büyük ihtimalle temmuz sonuna doğru.. Gel birlikte alalım fiyat daha çok kırarlar..
  • Evet doğru söylüyorsun irtibatı koparmayalım bu arada bu oyuncak sarayı nerede yerini falanda bilmiom hiç
  • Ya atatürk bulvarında tüp geçit var ya içinde tüpün.. Mc donald's dan aşşağı inerken..
  • Bide Japon armağan var ps2im bozulduğunda hemen değiştirmişlerdi
    Fiyatlarıda uygundur...
  • Armağan dakilerin tavırlarını pek beğenmedim.. Çok ukala ve bilmişler.. Denemek için senet yapıyor musunuz dedim bir kovalamadıları kaldı.. Aynı şeyi japon a sorum keşke yapabilsek cevabını aldım..
  • evet kararımı verdim ordan alacağım valla bide bu 400 olan paketin içinde neler var ?
  • Tüm kutu içeriği var.. Ne lazımsa yani.. + 2 gb kart olması lazım..
  • evet kesin ordan alıyorum ya kesin sadece bana 100-200 milyon lasım :)
  • Bana da kredi kartı..
  • Dün konuşuyorduk arkadaşlada arkadaş diyoki bukadar fiyat farkı neden olabilirki diyo?japon oyuncak sarayı duyduğum en ucuz psp fiyatı garantili ve taksitli nedenini bilen varmı?=Neden ve nasıl bukadar ucuz oluyor=?
  • arkadaşım psp alacaksan en iyi yer japon oyuncak sarayı ben sana metronun içindekini tavsiye ederim.tüp geçitteki de olabilir ama metronun altı en iyisi.sana bir de önerim var sakın tüp geçitteki IRMAK tan alma.sakın.adamlar görebileceğin en üçkağıtçı adamlar.ve müşteri ile nasıl konuşulacağını kesinlikle bilmiyorlar.bu arada neden bu kadar ucuz diyosan teknosa ile zaten aynı olamaz teknosa bimeks gibi yerler yanına 1gb hafıza kartı veya 1 oyun koyuyor fiyatı 100 ytl arttırıyor.o yüzden öyle yerlerden alman saçmalık.emin ol japonda bi sorun yaşamazsın tabi yine de sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.