Şimdi Ara

PSP format ve oyun Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Oglumun psp sini yapmaya çalisiyorum ama pek anlamadigim bir konu ...Sizleirn destegini rica ediyorum ,
    2.ci el aldigim psp yi fabrika ayarlarina dondurdum.

Utorrentten indirdigim oyunu ISO dosyasi yaratıp Iso dosyasının icine attim ,PSP nin hafıza kartında oyunlar gorunuyor ,fakat PSP den oyunları acamıyorum. UMD diye birseyden soz ediliyor ? nedir ,gereklimi su anda benim yaptiklarim icin ,?

Oyunları oynatabılmem icin <,genellikle oyunları U Torrentten ındırecegiz ...> yapmam gerekenleri amator bir dil ile anlatırsanız sanırım sorunumuzu cozecegiz ,oglum yekta da 7 yasinda ,stressten kurtulup baba ogul sorunsuz gunler gecirebilecegiz ;>

selamlar ,Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sapphirebodrum

Selam Oglumun psp sini yapmaya çalisiyorum ama pek anlamadigim bir konu ...Sizleirn destegini rica ediyorum ,
    2.ci el aldigim psp yi fabrika ayarlarina dondurdum.

Utorrentten indirdigim oyunu ISO dosyasi yaratıp Iso dosyasının icine attim ,PSP nin hafıza kartında oyunlar gorunuyor ,fakat PSP den oyunları acamıyorum. UMD diye birseyden soz ediliyor ? nedir ,gereklimi su anda benim yaptiklarim icin ,?

Oyunları oynatabılmem icin <,genellikle oyunları U Torrentten ındırecegiz ...> yapmam gerekenleri amator bir dil ile anlatırsanız sanırım sorunumuzu cozecegiz ,oglum yekta da 7 yasinda ,stressten kurtulup baba ogul sorunsuz gunler gecirebilecegiz ;>

selamlar ,Teşekkürler

psp'de kullandığınız versiyon eski ve oynamak için psp'ye attığınız oyun yeni ise oyunu açamayabilirsiniz.öncede pspciyiz biz gibi bir site vardı orada yararlı konular bulunuyordu şimdi baktımda kapanmış orası.oturduğunuz semtte net kafeler varsa cihazı oraya götürün 10 tl'ye versiyon atıyorlar.ilk defa yapacağınız için size tavsiye etmem cihazı brick yapabilirsiniz.

• psp 6.60 update ver şu andaki surumu bu

sanırım en dusuk modellerden ... sorularıınız olursa soru cevap sanırım sorularımızın cevabını bulacagiz .
  • Merhabalar Holy Templar ,Simdi elimizde versiyon guncellenmis ,format atilmis UMD diski olmayan bir PSP elimizde VE oglum ve ben Bu sorunu cozemememızın sorunu ile bırbırımızın yuzune bakıyoruz ...

Sizden Ricam ,Çok basit bir dil ile bana PSP de evden disari cıkmadan bılgısayar uzerinden mumkunse neler yapabilecegimi anlatirmisiniz ,Lutfen
    tesekkurler birde Brick nedir nasil yapilir
  • brick olayı psp'ye versiyon yüklerken cihazın kilitlenmesidir.
    http://www.skatypsp.net/psp-e1000-icin-6-60-pro-b10-cfw-yukleme-rehberi.html buraya bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapphirebodrum

Merhabalar Holy Templar ,Simdi elimizde versiyon guncellenmis ,format atilmis UMD diski olmayan bir PSP elimizde VE oglum ve ben Bu sorunu cozemememızın sorunu ile bırbırımızın yuzune bakıyoruz ...

Sizden Ricam ,Çok basit bir dil ile bana PSP de evden disari cıkmadan bılgısayar uzerinden mumkunse neler yapabilecegimi anlatirmisiniz ,Lutfen
    tesekkurler birde Brick nedir nasil yapilir

Merhaba abi benzer sorunu yıllar önce bende yaşadım oyun açmak için önce psp yi kırmalısınız yani korsan oyun açması için belli şeyler yapmalısınız. Peki ne yapacaksınız google a psp yi kırmak yazarsaniz zaten videolar ve yazılar var önce bu şekilde kırın ve daha sonra en son çıkan versiyonlardan birini yükleyin mesela 5.03 prome-3 daha sonra zaten oyunu oynayabilirsiniz ve psp modeli nedir slim fat hangisi bendeki psp slim 3004 eğer ne olduğunu bilmiyorsanız home tuşunda Playstation işareti mi var yoksa home mu yazıyor ve psp nin altında olan barkodun en sağında ne yazıyor bende psp3004

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://pspkilavuzu.blogspot.com/2012/08/psp-krmak-resimli-anlarm-psp-kilavuzu.html az önce psp ye format attım 5 dakikada geri kırdım çok basit sitede anlatılmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.