Şimdi Ara

Psp Go Ac Adaptör Seçimi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar AC Adaptörü olmadan ikinci el bi psp go satın aldım usb ile şarj tam bir eziyet şarz olurken oyun oynayamıyormuşuz :(

Usb data kablom mevcut en ucuz yoldan bu Ac Adaptörle şarz işini nasıl halledebilirim.Cep telefonları için olan USB Adaptörler 5v 500ma genelde , ama fiyatları çok uygun 5-10 TL civarında , yan sanayi 5v 1500ma olan adaptörlerde 25-35 TL arası.

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Arkadaşım yanlış anlama ama adaptörün tavsiyesimi olur gidip bi adaptör alcan şarz edivercen
  •  Psp Go Ac Adaptör Seçimi Yardım

5V 500ma USB Şarj Adaptörü

Sormak istediğim bu yukarda verdiğim gibi olan Usb şarjlar Psp de işe yararmı ?
    500ma 1500ma farkı şarj süresinimi uzatıyor sadece bataryaya zarar verirmi ?
    Tek derdim prize takılı iken oyun oynayabilmek şarz süresi önemli değil şuan için ucuz yollu bir çözüm varmıdır ?

• Bilgi verebilecek kimse yokmu ??? ( Up )
  • quote:

Orijinalden alıntı: alias57

Tek derdim prize takılı iken oyun oynayabilmek şarz süresi önemli değil şuan için ucuz yollu bir çözüm varmıdır ?

Psp Go olmadığı için bilemeyeceğim ancak usb'den şarj oluyorsa bunlada olabiliyordur (bence)

• quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: alias57

Psp Go olmadığı için bilemeyeceğim ancak usb'den şarj oluyorsa bunlada olabiliyordur (bence)

bence de oyle calisir (kisacasi katiliyorum dark'a)

• MANTIKLI
  • http://www.vatanbilgisayar.com/baglanti-cihazlari/s-link-slx-31a.-s-link-slx-31a-ipod-3lu-set-sarj-aleti/productdetails.aspx?I_ID=56913

Bu üründen aldım Vatan bilgisayardan deneyerek şarzı tamamen bitmişti psp go'nun.5-10 dk şarz edince açıldı.Oyun oynarkende şarz edilebiliyor.
    Nakit 17 TL ye aldım üzerinde OUTPUT:5.0V-1000 MA yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alias57 -- 30 Kasım 2011; 15:14:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.