Şimdi Ara

PSP GO ALACAKLARA REHBER VE YARDIMCI BILGILER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir zaman önce alsammı almasammı diye cok dusundum cok arastrıdım ama go için düzgün bilgiler bulamadım cunku kullanıcı kitlesi çok az , bende 2000 vardı önceden , ilk olarak ;

Neden PSP GO bu kadar tutmadı ?

Çünkü Sonynin aldığı güvelik önlemleri , pilin cihaza enteggre olması ve umd oynatmaması diye biliriz.
    Pil entegre olunca pandora yapılamadı ve yakın geçmişe kadar go kırılamadı , fakat bu süreç artık değişti , GO'lar da artık kırılabiliyor ve sorun cıkmıyor .

PSP 1000-2000-3000 ler ile GO arasındaki fark veya çekişme neden ?

İnanın bende bilmiyorum slimi olanlar daha iyi go su olanlar daha iyi diyor yani ps3 xbox çekişmesi gibi , ama bence anlamsız 2 cihazda aynı oyun oynanısı sunuyor tek fark tasarım , go kızaklı tasarımıyla daha kucuk ama slimler daha genis tasarımla ele daha iyi oturuyorlar ve ekranları slimin 4:2 olmasına ragmen gonun 3:8 , fazla bir fark yok.

Peki kullanımı bu kadar rahat mı ?

İnanın bence cok rahat 90 kg bir insanım ellerim yeterince büyük olmasına ragmen hiç sorun çekmiyorum , sadece hafif ve ince kalıyor elde onuda zamanla alışıyorsunuz , cogu kisi joystickini begenmiyor ama coguda aleti kullanmayan insanlar yorum yapıyor , JOYSTICK inanın cok rahat ,

Acıkcası 16 gb entegre hafıza 16gb hafıza kartı takıp makineyi eskisi gibi kasmıyor , daha kucuk , daha portatif , ve daha hafif ve artık kırılabiliyor olabilen bu cihazı gözü kapalı alabilir siniz.Hiç bir sorun çıkartmıyor ve cok memnun kalacagınızdan da emin olun.

Umarım bir çok insanın sorularına bu konu cevap veririr.

• bişi sorucam 10 oyunlu psp go hangi versiyoncıkıyo kutudan
  • dostum degisiyor , üretim tarihine göre , 10 oyun sadece internetten indiriliyor , bazı kutularda ise cdden cıkıyor hepsinin versiyonları değişik malesef..
  • arkadaşlar bende psp go almayı düşünüyorum. ama bir kaç sorum olcaktı.. şimdi psp 1000 2000 serilerinde orjinal oyunlar 100 tl gibi fiyatlarda ama kırdırdığında oyunları ucuza atabiliyordun. şimdi psp go da psp storeden bağlanıp indirebiliyorsun . you tubedeb izlediğim kadarıyla.. şimdi psp go için god of war, pes serisi, gta gibi oyunları kırdırmadan atabiliyormuyuz.. bu oyunları hiç indiren oldumu psp ye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztek2323

arkadaşlar bende psp go almayı düşünüyorum. ama bir kaç sorum olcaktı.. şimdi psp 1000 2000 serilerinde orjinal oyunlar 100 tl gibi fiyatlarda ama kırdırdığında oyunları ucuza atabiliyordun. şimdi psp go da psp storeden bağlanıp indirebiliyorsun . you tubedeb izlediğim kadarıyla.. şimdi psp go için god of war, pes serisi, gta gibi oyunları kırdırmadan atabiliyormuyuz.. bu oyunları hiç indiren oldumu psp ye..

bunları PSN'den indirip atabilirsin + yanında verdiği CD ile atabilirsin... (kırdırmadan tabii...)

quote:

bişi sorucam 10 oyunlu psp go hangi versiyoncıkıyo kutudan

şu anda türkiyede teknomarketlerde 6.37li go'lar var ve 6.37 kırılmadı daha. ama senin şansın tutar tekno marketlerde 6.35 li bulursun onu bilemem. Neyse konu bu değildi kısacası "teknomarket"lerde olanların hepsinde 10 oyun veriyor... Sony Center'lar da bile...

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir zaman önce alsammı almasammı diye cok dusundum cok arastrıdım ama go için düzgün bilgiler bulamadım cunku kullanıcı kitlesi çok az , bende 2000 vardı önceden , ilk olarak ;

Neden PSP GO bu kadar tutmadı ?

Çünkü Sonynin aldığı güvelik önlemleri , pilin cihaza enteggre olması ve umd oynatmaması diye biliriz.
    Pil entegre olunca pandora yapılamadı ve yakın geçmişe kadar go kırılamadı , fakat bu süreç artık değişti , GO'lar da artık kırılabiliyor ve sorun cıkmıyor .

PSP 1000-2000-3000 ler ile GO arasındaki fark veya çekişme neden ?

İnanın bende bilmiyorum slimi olanlar daha iyi go su olanlar daha iyi diyor yani ps3 xbox çekişmesi gibi , ama bence anlamsız 2 cihazda aynı oyun oynanısı sunuyor tek fark tasarım , go kızaklı tasarımıyla daha kucuk ama slimler daha genis tasarımla ele daha iyi oturuyorlar ve ekranları slimin 4:2 olmasına ragmen gonun 3:8 , fazla bir fark yok.

Peki kullanımı bu kadar rahat mı ?

İnanın bence cok rahat 90 kg bir insanım ellerim yeterince büyük olmasına ragmen hiç sorun çekmiyorum , sadece hafif ve ince kalıyor elde onuda zamanla alışıyorsunuz , cogu kisi joystickini begenmiyor ama coguda aleti kullanmayan insanlar yorum yapıyor , JOYSTICK inanın cok rahat ,

Acıkcası 16 gb entegre hafıza 16gb hafıza kartı takıp makineyi eskisi gibi kasmıyor , daha kucuk , daha portatif , ve daha hafif ve artık kırılabiliyor olabilen bu cihazı gözü kapalı alabilir siniz.Hiç bir sorun çıkartmıyor ve cok memnun kalacagınızdan da emin olun.

Umarım bir çok insanın sorularına bu konu cevap veririr.

dostum kısa ama iyi bir rehber olmuş Go! ve 300x arasında kalanlar için karar vermelerini sağlayıcı bir rehber... benim de sinir olduğum şey bazı sitelerde bakıyorum adam ggo alayım mı? demiş ilk mesaj ise :
    -Ekranı küçük sakın alma olmuş.

Yav kardeşim mantıklı düşün 480 x 272 çözünürlük 4.3" ekranın görüntüsü mü daha iyi olur yoksa 3.8" 480 x 272 mü daha iyi görüntü verir? basit bir geometri sorusu gibi bir şey Alan azaldıkça görüntü güzelleşir...!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: oztek2323

bunları PSN'den indirip atabilirsin + yanında verdiği CD ile atabilirsin... (kırdırmadan tabii...)

yanında verdiği a0 oyunu bedevaya indiriyorsun psn den onu biliyorum. ama ben diyorum ki kırdırmadan psnden pes, gta, god of war gibi oyunları psnden indirebilirmiyim. ben you tubeden psn videolarını izledim ama bu oyunlarla karşılaşmadım..psnde bu oyunlar var mıdır?
  • Beyler , zaten go kırılmıyor sadece fast recover diye nitelendirdiğimiz bir tur firmware eklemesi gibi birseyle calıstırılıyor , fast recoveri calıstırmadan orjinal oyun indirip yukleyip oynarsınız ki neden illa orjinal ??? ben iso oyunları netten oynayabiliyorum :D ne gerek var orjinale ozaman?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07
    Beyler , zaten go kırılmıyor sadece fast recover diye nitelendirdiğimiz bir tur firmware eklemesi gibi birseyle calıstırılıyor , fast recoveri calıstırmadan orjinal oyun indirip yukleyip oynarsınız ki neden illa orjinal ??? ben iso oyunları netten oynayabiliyorum :D ne gerek var orjinale ozaman?

dostum senin go'n zaten kırılmış. Fast recovery'nin orda süs olarak durduğunu düşünmemişsindir inşallah... Sony yeni firmware yayınladı. (6.37) bu kırılamıyor ondan herkes orjinal oyun diyor. Yani kimse enayi değil beleş oyun varken orjinal alacak kadar da... :-D
    @ozbek2323
    Dostum tabikide indirebilirsin ama psn tr geldimi bilmiyorum gelmediyse üyelik yerindeki adres yerine ... London yazarsın... Tabi oyunlarada biraz para verecen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.