Şimdi Ara

Psp go aldım. şimdi ne yapmalıyım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Teknosa nın internet sitesinde teşhir ürünleri satılıyordu. 149 tl ye beyaz psp go aldım bende. Cizik falan bekliyordum üzerinde ama çıkmadı çok şükür :)

içinden dvd çıktı 10tane oyun var ama sanırım tarihi geçtiği için kuramıyorum oyunları. bu oyunları kurmanın bir yolu varmı acaba ?

kırdırmak istesem garantisi gidermi yada bu işlemi kadiköyde yaptırabileceğim bir yer varmı?

yardımlarınızı bekliyorum :)

• Aynı sorun bendede var. Ne yapacağız acaba. Trihleri geri aldığımda başka hata veriyor.
  • Aynen ben de 149 TL'ye siyahını aldım ama elimde kaldı makina. Ne yapacağız bununla biz? Bu kadar kişi yazdık elbet birisi koşar imdadımıza inş.
  • Benim henüz gelmedi. Ama aynı sorunu yaşayacağım için bende beklemedeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl hata veriyor hocam? ben denemedim de tarihi değiştirmeyi
  • Yanında verdikleri 10 oyun bonuslu cd'yi kurarken diskin tarihi geçmiş uyarısı alıyoruz. Başka bir forumda bunun üstesinden, pcnin tarihini ileriye alarak geleceğimiz yazılmış. Fakat bunu yaptığımızda kurulumda aynı yerde başka bir uyarı daha alıyoruz. Biz bu cihaza oyunları nasıl yükleyecez, bir de videolar hangi formatta izlenebiliniyor bu cihazda. Bi zahmet elden ele yardımlaşsak, kuyruk oldu çünkü arkada
  • Teknosaya gittim şimdi Etlik foruma. Hiçkimse anlamıyor. Tavsiye ettiği olay, versiyonu nu kırdı, oyun attır. Neden para vereyim ki? Mutlaka bir çözümü olmalı ama ne? Oyunlar PSP nin promosyonu, tarihi geçsede bir şekilde kurulması gerekli. Yabancı forumlara baktım biraz ama bişey anlamadım. Code ile ücretsiz olarak bu oyunları indirebiliyormuşuz felan ama beceremedim. Hangi,kodala hem 8 GB nasıl inecek.
    Sony e mail mi yazsak ne yapsak..
  • Hocam video izlemek için format factory'i indirin. psp seçeneğini seçin kendisi ceviriyor. ben çevirdim bir film attım görüntü oldukça güzel. mp3 kaliteside oldukça iyi. bu paraya bunlara bile değer

oyunları birşekilde çözmemiz lazım. kırmayı bizde biliyoruz. youtube da videolar var anlatım ama elimizde hediyeler var. kullanalım boşa gitmesin.
  • Sony Türkiye 4447669 aranabilir. Bu oyunlarla ilgili ps network üyeliğinden kaynaklı bir soruna oldukça müşteri merkezli yaklaşıp çözmüşler. Bence bunuda çözerler. Birde oyunların yüklenebilmesi için psp go yu kaybettirmek ve yaklaşık 1 ay içerisinde epostanıza bir kodun geleceğinden bahsediliyor yabancı forumlarda.

• kaydetme işini hallettim ben. zaten ps3 var evde.aynı hesaptan giriyorum.
    ps3 evde değiş şu an. kuzenim aldı. ps3 gelsin ondan yüklemeyi deniyeceğim. ps3ten yukleniyormuş belki oradan halledebilirim
  • Azönce görüştüm 444 75 59 numaralı telefondan bir bayanla. Sordum bu 10 oyunluk CD işini ne yapıcaz, nasıl yükleyebilicez bu oyunları diye. Başından atar gibi bana "Yapabileceğimiz bir şey yok. Promosyon süresi bitti" dedi. Böyle dingillik var mı ya? Ne yapıcaz bu cihazı biz?
  • Ps3 te denedim aynı hatayı aldım.süresi bitti diyor sadece! yarın sony servisine gidicem kadiköy'de. ps3 kolunu tamire vermiştim dandik bir bahane ile yapmadılar sinirliyim sony'e zaten! kolu geri alıcam, diğer kol bozuldu onu vericem onu da yapmazlarsa ps3ü de psp'yide kırdırırm hiç acımam. !!!

• Şaşıyorum arkadaş şu işe. Nasıl bir cihaz aldıysak kimsenin şunu yap bunu yap diyebilecek kadar tenezzülü yok.
  • Kardeşim psp nin bozulmasından korkuyorsan 6.39 versiyonda brick olma riski olmayan program var indir onu kur nete isdediğin oyunun adını yaz indir uğraşma 10 oyun cd si ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Kardeşim psp nin bozulmasından korkuyorsan 6.39 versiyonda brick olma riski olmayan program var indir onu kur nete isdediğin oyunun adını yaz indir uğraşma 10 oyun cd si ile

Peki nasıl olacak yükleme işlemi. Benimkinin ver 5.70. Bilen yol göstersin lütfen.

• bussuru psp oyun sıtelerı var ordan ındıırn ondan sonra psp hafzı kartına ISO'nun ıcıne atın oynayın baska yolu yok ben öyle yapıyorum para vermenıze gerek yok
  • arkadaşlar sony servisine gittim. onlarda yapacak birşey yok dediler. bende kadiköy'e indim 10tl karşılığı kırdırdım. torrenttende link buldum 220 oyun indirdim. şu an rahat rahat oynuyorum

ilgilenenler özelden ulaşsın torrent linkini özelden atarım. kırdırma işini ünlü yazıcıoğlunda alt katta yapıyorlar.
    versiyonlarınızda yükseltmeyi unutmayın onun için para alıyorlar. ben gitmeden yapmıştım
  • ben evde kendim costum firmware yükledim. google da küçük bir arama yaptım. 6.20 official firmware güncelledim. internette arayın kolayca bulursunuz. sonra uygun yazılımı ve nasıl yapılacağını anlatan yerler var. kendiniz kolayca halledebilirsiniz. ben ilk defa böyle bir işlem yaptım. sıkıntı olmadı. isteyene özelden yardım ederim.
  • süresi geçmiş promosyon disk ile ilgili bir gelişme varmı arkadaşlar? atladık ucuz diye elimizde patladı alet :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.