Şimdi Ara

PSP Go! Doğrulandı(Ana Konu Olsun.Herkes Ayrı Konu Açmasın.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada John Koller ile yapılan bir röpötajda pil ömrü hakkında sorulan soru üzerine Koller yine psp-3000 kadar yani 5 ila 6 saat olacağı cevabını vermiş.
    Ayrıca Koller cihazda yine önceki modellerle aynı SDK'nın kullanıldığını, yani ilerde sadece Psp Go' ya özel (exclusive) bir oyun gelmeyeceğini de belirtmiş.

Veee bir Sony klasiği daha: Önceki modellerin hiçbir aksesuarı Psp Go'ya uyumlu olmayacak.

PSP Go! Doğrulandı(Ana Konu Olsun.Herkes Ayrı Konu Açmasın.)

Kaynak: QJ
  • Fiyaskonunda fiyaskosu xD...
  • yaa arkadaşlar bu sony MYLO gibi birşey olmuş..!!!
  • Ya nedir bende ki bu beyaz hastalığı yaa... PSPgo çıktığında hiç beyenmedim dedim bu ne ! Ama şimdi beyazını gördüm yine sulandım beyaz olunca elektronik aletler durduramıyorum kendimi ya.. Beyaz bi PSPgo mu alsam ne yapsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Yazılanlar gercekse tam bir fiyasko olmus! Benim PSP Fat bile karsılastırıldığında bunun üst modeli imiş gibi duruyor!

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Fiyaskonunda fiyaskosu xD...

Zamanında psp-3000 için de aşağı yukarı aynı şeyler söylenmişti arkadaşlar peki o model yaklaşık 9 aydır hiç mi satmadı ?
    Kendinizi ve ülkemizi baz alarak komplo teorileri üretmeyin lütfen global düşünün arkadaşlar.

(Ülkemize göre konuşmuyorum) Bence işine gelen bu modeli alır, neden mi?

1-Bluetooth eklendi...Bu, kablosuz kulaklıktan tutun da kablosuz pc bağlantısı (neden olmasın?) gibi şeylerin önünü açtı.

2-Cihazın boyutları küçültüldü ve ağırlığı azaltıldı....Yani cihaz daha da taşınabilir hale geldi.

3-Umd kaldırıldı...İnsanlar oynayacakları bi oyunu satın almayı zaten göze almışlar, Psn den oyunların daha ucuza alınabileceğini de biliyorlardı bu drumda Umd gereksiz kalıyordu. Bundan sonra eğer Psn de herkese açılırsa artık kimse orjinal oyun oynamak için fellik fellik Umd aramak zorunda kalmaz ki bu da insanların daha çok işine gelir.
    Parantez olarak, ister vergi diyin ister distribütör firmanın açgözlülüğü ama yurtdışında Umd fiyatları hiç de bizdeki gibi uçuk değil.Mesela Fifa'09 yaklaşık 20 TL.En pahalı Umd nin fiyatı 55 TL yi geçmiyor..Kimse kusura bakmasın.

4-Bence en önemlisi 16 Gb dahili hafıza eklendi...ve bu da firmware güncellemesiyle gelebilecek yazılım desteğinin önünü açtı.Şöyle ki, cihaz çıktıktan birkaç ay sonra sony, bir firmware güncellemesiyle cihaza yeni bi özellik ekleyebilir (atıyorum bi divx desteği) ve bu özellik eski modelleri kapsamayabilir..işte o zaman böyle düşünen arkadaşları görürüm...
    Son yazdığım daha önceki modellerde de olmamış mıydı mı arkadaşlar?

İşte tüm bu nedenlerden ötürü sizin bu yaptığınıza züğürt tesellisi deniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 6 Haziran 2009; 15:37:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Yazılanlar gercekse tam bir fiyasko olmus! Benim PSP Fat bile karsılastırıldığında bunun üst modeli imiş gibi duruyor!

quote:

Orjinalden alıntı: cırık

Fiyaskonunda fiyaskosu xD...

Zamanında psp-3000 için de aşağı yukarı aynı şeyler söylenmişti arkadaşlar peki o model yaklaşık 9 aydır hiç mi satmadı ?
    Kendinizi ve ülkemizi baz alarak komplo teorileri üretmeyin lütfen global düşünün arkadaşlar.

(Ülkemize göre konuşmuyorum) Bence işine gelen bu modeli alır, neden mi?

1-Bluetooth eklendi...Bu, kablosuz kulaklıktan tutun da kablosuz pc bağlantısı (neden olmasın?) gibi şeylerin önünü açtı.

2-Cihazın boyutları küçültüldü ve ağırlığı azaltıldı....Yani cihaz daha da taşınabilir hale geldi.

3-Umd kaldırıldı...İnsanlar oynayacakları bi oyunu satın almayı zaten göze almışlar, Psn den oyunların daha ucuza alınabileceğini de biliyorlardı bu drumda Umd gereksiz kalıyordu. Bundan sonra eğer Psn de herkese açılırsa artık kimse orjinal oyun oynamak için fellik fellik Umd aramak zorunda kalmaz ki bu da insanların daha çok işine gelir.
    Parantez olarak, ister vergi diyin ister distribütör firmanın açgözlülüğü ama yurtdışında Umd fiyatları hiç de bizdeki gibi uçuk değil.Mesela Fifa'09 yaklaşık 20 TL.En pahalı Umd nin fiyatı 55 TL yi geçmiyor..Kimse kusura bakmasın.

4-Bence en önemlisi 16 Gb dahili hafıza eklendi...ve bu da firmware güncellemesiyle gelebilecek yazılım desteğinin önünü açtı.Şöyle ki, cihaz çıktıktan birkaç ay sonra sony, bir firmware güncellemesiyle cihaza yeni bi özellik ekleyebilir (atıyorum bi divx desteği) ve bu özellik eski modelleri kapsamayabilir..işte o zaman böyle düşünen arkadaşları görürüm...
    Son yazdığım daha önceki modellerde de olmamış mıydı mı arkadaşlar?

İşte tüm bu nedenlerden ötürü sizin bu yaptığınıza züğürt tesellisi deniyor...

Hafızayı da 64 mb yapmışlar.Ama usb soketi falan hep değişmiş,eski modellerdeki kablolar uymayacak.

• hafıza zaten 64 mb tı
  • bende wzzik arkadaşımızı katılıyorum fakat sonynin neden dünyayı kasıp kavuran dokunmatik ekran özelliğini eklemediğini düşünüyorum. Ayrıca umdnin ortadan kalamaksı grafik ses eksikliği gibi sorunları ortadan kaldırcaktır. mesela peste sipiker yok umdye sığdırmak için birçok şeyi eksiltyolar bu ortadan kalkıcak ve muhtemelen bir süre sonra eksi makinalar bu yeni oyunalrı desteklemeyecek. Ben tipini hiç beğenmedin analok çok rahatsız biryere sıkıştırılmış gibi duruyor ve tuş sayısındada azalma var gibi. bence l ve r 2 leri koysa bile iyi olur diyordur. 2. analok yok.... Ayrıca sony artık rakipsiz değil microsoftun makiansıda baya sağlam duruyor rekabet herzaman iyidir. bakalım ne olucak bekleyip görücem ama bunu alıcama microsoftu şuan için tercih ederim. Ve pspyide çok seven biriyim ne ps neden pcde oyun oynamaz oldum. Kitap okumak film izlemekte extralar. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::oksijen::.

bende wzzik arkadaşımızı katılıyorum fakat sonynin neden dünyayı kasıp kavuran dokunmatik ekran özelliğini eklemediğini düşünüyorum. Ayrıca umdnin ortadan kalamaksı grafik ses eksikliği gibi sorunları ortadan kaldırcaktır. mesela peste sipiker yok umdye sığdırmak için birçok şeyi eksiltyolar bu ortadan kalkıcak ve muhtemelen bir süre sonra eksi makinalar bu yeni oyunalrı desteklemeyecek. Ben tipini hiç beğenmedin analok çok rahatsız biryere sıkıştırılmış gibi duruyor ve tuş sayısındada azalma var gibi. bence l ve r 2 leri koysa bile iyi olur diyordur. 2. analok yok.... Ayrıca sony artık rakipsiz değil microsoftun makiansıda baya sağlam duruyor rekabet herzaman iyidir. bakalım ne olucak bekleyip görücem ama bunu alıcama microsoftu şuan için tercih ederim. Ve pspyide çok seven biriyim ne ps neden pcde oyun oynamaz oldum. Kitap okumak film izlemekte extralar. :D

yahu hala anlamıyorum sizi nası l2 r2 koyabilirler ki bu konsola .. psp3000 bu konsol sadece umd si yok.. oyunlarda aynı olduğuna göre nası oyun oynamayı planlıyorsunuz l2 lerle r2 lerle falan..

ayrıca microsoftun hangi makinası ? fake çıkmadı mı o hala hani e3 te tanıtılcaktı ? yok işte öle bi makina da bence hiç olmayacaktır..

• ben hayyalimdeki makinayı yazdım sony nedendir bilmem sürekli aynı çemberde dönüyo satış stratijisi heralde bi gelişme yok onu incelt bunu ekle standart şeyler tipi değiştir yeni bir adım yok ondan bahsettim mesela dedim ve fikrii belirttim artık teknoloji ilerledi makinaya atom işlemcitakım 10 kat iyi oyunları çalıştırılardı. çif çekirdekli bir aton bumakinaya yakışır sığdırabilirserse tabi anakarda. grafiklerde kapalamar çok kötü karecik karecik hala bunlarım henpsi çözümlenebilecek sorunlar sony inatla bunalrı çözmüyor ve herkez 2. analok diğe bağrıyo sony 3000 in 2. versiyonu çıakrıtyor. nedense inatla bir adın atmadılar gitti. microsoftun makinasınında fake olduğuna daha ben duymamıştım. fakeyse inşşallah bu söylentiyi ciddiye alıp bu işe girirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::oksijen::.

bende wzzik arkadaşımızı katılıyorum fakat sonynin neden dünyayı kasıp kavuran dokunmatik ekran özelliğini eklemediğini düşünüyorum. Ayrıca umdnin ortadan kalamaksı grafik ses eksikliği gibi sorunları ortadan kaldırcaktır. mesela peste sipiker yok umdye sığdırmak için birçok şeyi eksiltyolar bu ortadan kalkıcak ve muhtemelen bir süre sonra eksi makinalar bu yeni oyunalrı desteklemeyecek. Ben tipini hiç beğenmedin analok çok rahatsız biryere sıkıştırılmış gibi duruyor ve tuş sayısındada azalma var gibi. bence l ve r 2 leri koysa bile iyi olur diyordur. 2. analok yok.... Ayrıca sony artık rakipsiz değil microsoftun makiansıda baya sağlam duruyor rekabet herzaman iyidir. bakalım ne olucak bekleyip görücem ama bunu alıcama microsoftu şuan için tercih ederim. Ve pspyide çok seven biriyim ne ps neden pcde oyun oynamaz oldum. Kitap okumak film izlemekte extralar. :D

Grafik kalitesinden herhangi birşey değişmeyecek arkadaşım aynı rami aynı işlemciyi kullanıyor PSP-GO'daki PSN desteği 3000'de de olacaktır.Çıkacaksa oyunlar her konsola uyumlu olacak PSP-1000'de aynı oyunu oynatacak PSP-GO'da da.PSP-GO'yu diğer konsollardan kayıramaz kayırdığı zaman zaten satışlar düşer.2000'de de 1000'de de ayrıca UMD kaldırılmış bu kötü nedenmi hadi UMD'yi kaldırdın ben ilk başta sevinmiştim donanımsal özellikleri kesin değişir diye hala AYNI AYNI AYNI hiçbir fark yok ayrıca ekran 3.8 düştü ya DSİ'ın bile 2 tane 3.25'lik dokunmatik ekranı var zaten PSP'yi sattıran en önemli nedenlerden biride ekranıydı üstelik ekranın asıl özelliklerinden hiç bahsedilmemiş belki PSP-3000'den çok daha mükemmel aynı ya da çok daha kötü.Ayrıca Hyperio'nunda dediği gibi öyle bir konsol yok E3'te duyurulmadığına göre çıkacağınıda pek sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cırık -- 7 Haziran 2009; 14:57:44 >

• Nasıl Feyk çıktı E3 de duyuruldu...

http://forum.donanimhaber.com/m_32070479/mpage_1/key_//tm.htm#32070479

21:42 ye bakın Psp Go! 1 Ekimde Piyasa'da
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Nasıl Feyk çıktı E3 de duyuruldu...

Okumayı öğrenin biraz okumayı... Microsoft'un o fake aletini ne zamandan beri Sony , PSPgo adıyla duyuruyor töbe yarabbim .. PSPgo hakkında bilgimiz yeterli onun fake olucağını söylücek halimiz yok , ilk önce okuyun sonra eleştirin !

• Cihaz küçük olduğu için analogun yeri bizi zorlamayacak sanırım. Videoda adamlar çok rahat basabiliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Okumayı öğrenin biraz okumayı... Microsoft'un o fake aletini ne zamandan beri Sony , PSPgo adıyla duyuruyor töbe yarabbim .. PSPgo hakkında bilgimiz yeterli onun fake olucağını söylücek halimiz yok , ilk önce okuyun sonra eleştirin !

Daha yazmayı bilmiyorsun bana mı öğreteceksin okumayı ? Maşallah kısa zamanda iyi post kasmışsın.... İlk önce hararet yapmadan konuş.... Ne kadardır konsolla uğraşıyorsun bir bilgim yok ama benden eski olmadığın kesin Ps One 99 senesinde Ps 2 4 sene önce Psp 3 sene Xbox da 5 senedir var. İlla merak Edersem Giderim japon oyuncağa orada oturur oynarım Xbox 360 ı gerçi oynamışlığımda yok değil... MS in o feyk görüntülerini görmedim ama sadece şunu söyleyebilirim. MS Xbox 360 ın donanımı çok gelişmiş ve Ps 3 ten daha üstün bu yüzden sıcaklığa dayanamayarak işlemcinin lehimleri erir ve şase yaptırır 3k ısı yüzünden olur. Yani Ms koskoca konsolun ısı problemine çözüm bulamazken gidipte PSP den grafik olarak üstün bir alet çıkaramaz. Zaten Xbox ın ilk serisin fes edilmesinin sebebide Ekran kartlarıyla anlaşdığı nVidia nın nanometrik gpu tasarımlarından Xbox ı yararlandırmayıp Sony ye vermesi olmuştur.Ms milyon dolarlık zarar görünce Fx 5000 serisi ekran kartlarının oyun desteğini ve direct x desteğinde sorun yaratmış bunun sayesinde ati ekran kartı piyasasında yer bulmuştur. Daha kelimeleri bile doğru düzgün yerleştiremezken gelipte benle uğraşmaya kalkma gerek abimin işi gerekse zamanında bu konulara merak duymam gerekli bilgileri edinmemi sağladı. Bu Forumda'da konsol denince aklıma gelecek ilk isim ereneren dir abim gil ikinci el de takılırken herif her konsol konusunda vardı... Sonra Skaty tir paylaşımlarıyla birde yusufırmak gelir pek önemli değil ama Irmak Toysland 'in sahibi

Kısacası benimle aşık atma...
    Hay Allah'ım ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 7 Haziran 2009; 22:13:20 >

• PLATINIUM Sakin ol Hyperion Zune den bahsediyordu hani MS in yeni el konsolu diyorlardı sen yanlıs anladın PSP GO sandın son yazdıgın paragrafta MS i bir saldırı yokken neden savundugunuda anlamadım
  • Hocam orda ms i savunmadım ilk xbox serisinin niçin çabuk piyasayı terkettiğinin birazda olsa atinin ekran kartı piyasasında nasıl yer ettiğinden bahsettim.
  • quote:

quote:

quote:

Daha yazmayı bilmiyorsun bana mı öğreteceksin okumayı ? Maşallah kısa zamanda iyi post kasmışsın.... İlk önce hararet yapmadan konuş.... Ne kadardır konsolla uğraşıyorsun bir bilgim yok ama benden eski olmadığın kesin Ps One 99 senesinde Ps 2 4 sene önce Psp 3 sene Xbox da 5 senedir var. İlla merak Edersem Giderim japon oyuncağa orada oturur oynarım Xbox 360 ı gerçi oynamışlığımda yok değil... MS in o feyk görüntülerini görmedim ama sadece şunu söyleyebilirim. MS Xbox 360 ın donanımı çok gelişmiş ve Ps 3 ten daha üstün bu yüzden sıcaklığa dayanamayarak işlemcinin lehimleri erir ve şase yaptırır 3k ısı yüzünden olur. Yani Ms koskoca konsolun ısı problemine çözüm bulamazken gidipte PSP den grafik olarak üstün bir alet çıkaramaz. Zaten Xbox ın ilk serisin fes edilmesinin sebebide Ekran kartlarıyla anlaşdığı nVidia nın nanometrik gpu tasarımlarından Xbox ı yararlandırmayıp Sony ye vermesi olmuştur.Ms milyon dolarlık zarar görünce Fx 5000 serisi ekran kartlarının oyun desteğini ve direct x desteğinde sorun yaratmış bunun sayesinde ati ekran kartı piyasasında yer bulmuştur. Daha kelimeleri bile doğru düzgün yerleştiremezken gelipte benle uğraşmaya kalkma gerek abimin işi gerekse zamanında bu konulara merak duymam gerekli bilgileri edinmemi sağladı. Bu Forumda'da konsol denince aklıma gelecek ilk isim ereneren dir abim gil ikinci el de takılırken herif her konsol konusunda vardı... Sonra Skaty tir paylaşımlarıyla birde yusufırmak gelir pek önemli değil ama Irmak Toysland 'in sahibi

Hay Allah'ım ya...

He noldu yani burda hepi topu ne kadarcık bilgin varsa hepsini dizmişsin peşpeşe de bunları görünce mi aşık atmıcam senle ... benim seni eleştirmemdeki konu ben diyorum MS'in aleti falanda yok fake çıktı sen bana psp go çıkıyor nası fake diyosun ? nası bi algılama yaptın o an hiç bilemiyorum ama bi kere orda yanlış anladın bunu gizleyemessin ...
    ben burda ms'in aleti fake diyorum sen bana gelmişin Xbox 360'ın neden 3 kırmızı ışık yaşadığını yok efendime söylüyim nano teknoloji yapısında üretilmeyen kartlarla yapılıp bu hatayı verdiği için ilk serinin iptal edildiğini söylüyorsun ... e ne alakası var şimdi ? bak ben çok biliyorum demek istemişsin ama iyice batırmışsın ... Konuyla ilgisi olmayan bi konuyu yazınca orda yanlış anlamanı iptal mi etmiş oluosun... sen hala ben ms'in o fake aletinden bahsederken gelip pspgo çıktı diyen insansın bunları yazman bişeyi değiştirmedi ... Ne yapalım yani xbox'un 3kırmızı ışık hatasını iyicene biliyorsan. ? biz sanki bilmiyoruz .. gelmişsin bide bana dışarda oynadığın xbox 360 maceranla hava mı atıosun nedir ? ama bizim evimizde xbox 360 ' la saatler geçirirken edindiğimiz tecrübeler ve tabi bu yüzden internette yaptığımız araştırma dolu günlerden elde ettiğimiz bilgilerin teoride ve pratik'te senden ne kadar üstün olduğu konusundan bahsetmek bile istemiyorum ..
    Ayrıca ne kadardır konsolları uğraştığımı bilmiyorsun , xbox 360'ı anca dışarda oynuyorsun , MS'in o fake görüntülerini de görmemişsin ( ki görsen anlıcan adeta FAKE'im diye bağırıyor ) nasıl olur da gelir beni eleştirirsin bu bağlamda ? Belki senden daha çok bilgim var belki yok bunu bilmeden o konuda hiç bi şekilde beni eleştiremessin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 7 Haziran 2009; 23:12:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay Allah'ım ya...

He noldu yani burda hepi topu ne kadarcık bilgin varsa hepsiniz dizmişsin peşpeşe de bunları görünce mi aşık atmıcam senle ... benim senş eleştirmemdeki konu ben diyorum MS'in aleti falanda yok fake çıktı sen bana psp go çıkıyor nası fake diyosun ? nası bi algılama yaptın o an hiç bilemiyorum ama bi kere orda yanlış anladın bunu gizleyemessin ...
    ben burda ms'in aleti fake diyorum sen bana gelmişin Xbox 360'ın neden 3 kırmızı ışık yaşadığını yok efendime söylüyim nano teknoloji yapısında üretilmeyen kartlarla yapılıp bu hatayı verdiği için ilk serinin iptal edildiğini söylüyorsun ... e ne alakası var şimdi ? bak ben çok biliyorum demek istemişsin ama iyice batırmışsın ... Konuyla ilgisi olmayan bi konuyu yazınca orda yanlış anlamını iptal mi etmiş oluosun... sen hala ben ms'in o fake aletinden bahsederken gelip pspgo çıktı diyen insansın bunları yazman bişeyi değiştirmedi ... Ne yapalım yani xbox'un 3kırmızı ışık hatasını iyicene biliyorsan. ? biz sanki bilmiyoruz .. gelmişsin bide bana dışarda oynadığın xbox 360 maceranla hava mı atıosun nedir ? ama biz evimizde xbox 360 ' la saatler geçirirken edindiğimiz tecrübeler ve tabi bu yüzden internette yaptığımız araştırma dolu günlerden elde ettiğimiz bilgilerin teoride ve pratik'te senden ne kadar üstün olduğu konusundan bahsetmek bile istemiyorum ..
    Ayrıca ne kadardır konsolları uğraştığımı bilmiyorsun , xbox 360'ı anca dışarda oynuyorsun , MS'in o fake görüntülerini de görmemişsin ( ki görsen anlıcan adeta FAKE'im diye bağırıyor ) nasıl olur da gelir beni eleştirirsin bu bağlamda ? Belki senden daha çok bilgim var belki yok bunu bilmeden o konuda hiç bi şekilde beni eleştiremessin ..

Nasıl ne alakası var Xbox Büyük bir konsolu soğutamazken küçük ve psp gibi bir konsol yapamaz diyorum bunudamı anlamadın?Hem ben ordaki hiç bir şeyi gizlemeye çalışmıyorum.Daha nazik ve kibarca söylemezmisin diyorum bunudamı anlamadın?XBMC görmemiş bir oyun konsolcusu olarak kaç senedir konsolla uğraşıyorsunkiXbox 360 2005 yılında satışa sunuldu 2006 yılında İllegal olarak ilk Dh de satışa sunulduğunu gördük ilk alanlardan bile olsan 2009-2005 sadece 4 yıl ki dh ye yeni gelmişsin hadi diyelim 2009-2007 olsun 2 yıldır uğraşıyorsun.Daha yazdıklarımla bağdaşıklık bile kuramamışsın.Hem Ayrıca Japon Oyuncak Dediğim yer Konsol satıcısı Ankara Bilinen İki yer vardır Japon Oyuncak birde Irmak Toysland Abimde Bilgisayarcı istesem Abim hemen alırdı babam la papaz olmayak diye istemedim evde hala Xbox duruyor Psp'm var ayrıca 8-9 Saatten fazla başında durmuyorsundur Xbox 360 ın boşuna yorulma 3k verme olasılığı %70 e yükseliyor. Anadolu Lisesinde okuyorum ayrıca öbür seneye derslere gömülmem gerek L3 olacağım şuan puanlar 250 lere kadar yükseldi oyunlarla sadece psp ile ilgiliyim....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay Allah'ım ya...

He noldu yani burda hepi topu ne kadarcık bilgin varsa hepsiniz dizmişsin peşpeşe de bunları görünce mi aşık atmıcam senle ... benim senş eleştirmemdeki konu ben diyorum MS'in aleti falanda yok fake çıktı sen bana psp go çıkıyor nası fake diyosun ? nası bi algılama yaptın o an hiç bilemiyorum ama bi kere orda yanlış anladın bunu gizleyemessin ...
    ben burda ms'in aleti fake diyorum sen bana gelmişin Xbox 360'ın neden 3 kırmızı ışık yaşadığını yok efendime söylüyim nano teknoloji yapısında üretilmeyen kartlarla yapılıp bu hatayı verdiği için ilk serinin iptal edildiğini söylüyorsun ... e ne alakası var şimdi ? bak ben çok biliyorum demek istemişsin ama iyice batırmışsın ... Konuyla ilgisi olmayan bi konuyu yazınca orda yanlış anlamını iptal mi etmiş oluosun... sen hala ben ms'in o fake aletinden bahsederken gelip pspgo çıktı diyen insansın bunları yazman bişeyi değiştirmedi ... Ne yapalım yani xbox'un 3kırmızı ışık hatasını iyicene biliyorsan. ? biz sanki bilmiyoruz .. gelmişsin bide bana dışarda oynadığın xbox 360 maceranla hava mı atıosun nedir ? ama biz evimizde xbox 360 ' la saatler geçirirken edindiğimiz tecrübeler ve tabi bu yüzden internette yaptığımız araştırma dolu günlerden elde ettiğimiz bilgilerin teoride ve pratik'te senden ne kadar üstün olduğu konusundan bahsetmek bile istemiyorum ..

Nasıl ne alakası var Xbox Büyük bir konsolu soğutamazken küçük ve psp gibi bir konsol yapamaz diyorum bunudamı anlamadın?Hem ben ordaki hiç bir şeyi gizlemeye çalışmıyorum.Daha nazik ve kibarca söylemezmisin diyorum bunudamı anlamadın?XBMC görmemiş bir oyun konsolcusu olarak kaç senedir konsolla uğraşıyorsunkiXbox 360 2005 yılında satışa sunuldu 2006 yılında İllegal olarak ilk Dh de satışa sunulduğunu gördük ilk alanlardan bile olsan 2009-2005 sadece 4 yıl ki dh ye yeni gelmişsin hadi diyelim 2009-2007 olsun 2 yıldır uğraşıyorsun.Daha yazdıklarımla bağdaşıklık bile kuramamışsın.Hem Ayrıca Japon Oyuncak Dediğim yer Konsol satıcısı Ankara Bilinen İki yer vardır Japon Oyuncak birde Irmak Toysland Abimde Bilgisayarcı istesem Abim hemen alırdı babam la papaz olmayak diye istemedim evde hala Xbox duruyor Psp'm var ayrıca 8-9 Saatten fazla başında durmuyorsundur Xbox 360 ın boşuna yorulma 3k verme olasılığı %70 e yükseliyor. Anadolu Lisesinde okuyorum ayrıca öbür seneye derslere gömülmem gerek L3 olacağım şuan puanlar 250 lere kadar yükseldi oyunlarla sadece psp ile ilgiliyim....

yaw bak güzel kardeşim bi kere baştan yanlışlardasın... Ben seneye kaçıncı sınıf oluorum sanıosun acaba onu çok merak ettim ... ayrıca 2 senedir konsollarla uğraştığımı düşünmen büyük hata .. nerden biliosun ilk konsolumun xbox360 olduğunu kahin misin ? ben 1997 yılında PSOne'lar la başladım bu konsol macerama .. Tamam belki atari zamanlarında yoktuk bu konsol dünyasında ama 12 senedir hep konsollarla geçirdik vaktimizi .. Sonra Gameboy pocket aldık o zamanlar avrupada meşhurdu herkes de vardı e aldık bizde haliyle ...ardından bi GameCube sahibi olduk bilmiyorum GameCube'ü biliomusun.. PSX çıkıp japonyada iptal edildiği zaman elime bi PSX bile geçti ama gerçekten işe yaramaz bi alet olduğu için onu da Burak adlı bi arkadaşıma satmıştım ( o zamanki kafamla satarım tabi şimdi olsaaa... ) Ardından biraz ara açıldı ama PS2 sahibi olduk bu sefer PS2 ile gerçekten Konsol konusunda ustalaştığım dönem geldi işte.. sonra derken PSP sahibi olduk hatta o dönemlerde o kadar çok uğraştık o kadar çok öğrendik ki türkiyenin en önemli psplerinden birinde Moderatör olduk herkese PSP konusunda bilgi verdil.. Türkiyede yeni çıkan versionları ilk biz denedik bu uğurda 2 PSP katlettik ama pes etmedik yine devam ettik bilgi vermeye... Son olarak ta işte geçen sene bi xbox360 aldık ve o dönemden beri kendimi pek geliştirdiğim söylenemez ... zaen gerçekten çok sağlam bilgilerim vardı konsollar hakkında ama işte ne yaparsın ÖSS ' ye hazırlanmak tan mıdır nedir pek de birikimimi arttıramadım... Seneye de L4 olunca malesef iyicene koparım artık bu dünyadan o zaman gelir eksik kaldığım şeylerden bahsedersin bana ... ama şuan değil ...

Ayrıca son bişey ; ona Platinium denmez Platinum denir ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.