Şimdi Ara

PSP GO EXPLORER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. geçen günlerde gpsle ilgili konu açmıştım. gps kısmetse pazartesi günü geliyor ve bende psp yi hazırlamak için go explorerı indirmeye başladım. Fakat yükleme vs gibi sorunlara yardım edebilir misiniz? Ayrıca indirdiğim programın boyutu 200 mb'den fazla bu normal midir? GO explorerı nereye ve nasıl kurmalıyım? Teşekkürler...

• bende psp go almak istiyorum,bu psp go normal psplerden internete girişi farklımı psp go'su olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun oluruz.
  • psp go!expore ı ben .cso olarak indirdim 1,2gb dosya hafıza kartında iso kısmina attılıyor. programı game den açıoruz haritalarını yüklüyor(yaklaşık 900mb) tam teşekküllü kullanmak isterseniz en az 4gb lik karta kurulum yapın avrupa harıtalarını destekliyor. İtalya İspanya İngiltere Almanya... vb.
  • kurdum fakat go explorera türkiye haritası henüz çıkmadı galiba
  • Evet maselef daha Türkiye haritası yok ve umarım en yakın zamanda cıkar şimdilik Türkiye de sadece mapthis programı ile gps olarak kullanarak yetineceğiz.
  • ben mapthisi kullanıyorum ama bi uyduya bağlanamadım yani açık alanda dolaşmadım daha tembellik böyle bişey
  • bu exploer internette girerken normal pc gibi girmeyide sağlarmı,ve bu program paralı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fridaycoffee -- 28 Nisan 2010; 18:20:09 >
  • explorerın internetle alakası yok dostum ve paralı hem türkiye haritasıda bulunmuyor
  • quote:

explorerın internetle alakası yok dostum ve paralı hem türkiye haritasıda bulunmuyor

psp go 'yu daha yeni aldık tam bilemiyoruz işte ,interntte ipod gibi veya pc gibi girebilecek program vs varmı ,yoksa nasıl eski model psplerde aynıysa aynı öylemi exstra bir özelliği yokmu,birde bunda oyun fiyatları nasıl
  • öyle bir program bildiğim kadarıyla yok eski psplerdeki gibi... Oyun fiyatları hakkında geçen electro worldde oyunlar gördümde bazılarında 1 alana 1 bedava vardı 90-110 lira arasında değişiyordu. Ama ben orjinal oyun kullanmadığım için sıkıntım yok şuanda
  • bu psn kartlarıyla oyun vs indirilmiyormu
  • bilmiyorum ki
  • Go explore'yi kırdılar mı ki?Benim haberim yoktu bu konudan.Ortalıkta sadece İngiltere-İrlanda haritası var diye biliyordum,o da zaten çok eskiden beri biliniyor.İlgili linki mümkünse bana yollayabilir misiniz?
  • kırmadılar henüz hala izlanda ve ingiltere var
  • Buradan sorsaydınız almayın derdim gps aletini.Bende var attım bir köşede duruyor.Zamanında 80 TL vermiştim.Hatta çakmak şarj aleti,cam vantuzunu da almıştım.Mapthis dışında işe yarar bir program yok.O da tam verimli değil.Önceleri go exploreyi çok araştırmıştım dcemu forumlarında falan.Karşılıklı yazışmalarımız oldu diğer ülkedekilerle ancak bir sonuç çıkmadı.Zaten bu saatten sonra da çıkması zor.Hiçbir yerde bahsedilmiyor bu konudan artık.
    Bende fırsat çıkınca Darty den 99 TL ye Cartel navigasyon aldım.Şu an onu kullanıyorum.Harita güncel,sorun yok,memnunum.Şu an psp'nin gps'i ve aparatları için verdiğim paraya acıyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

kırmadılar henüz hala izlanda ve ingiltere var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.