Şimdi Ara

psp go kendim nasıl kırabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: davitimer

Ya bende psp go var nasıl kırdın bende4 senedir duruo kenarda

Eh be 2 yıl geçmiş üzerinden o zamana kadar bir çocuk doğuyor üstüne 1 yaşına basıyor sen ne psp go'sundan bahsediyorsun Adam konuyu açtığını bile unutmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: davitimer

Ya bende psp go var nasıl kırdın bende4 senedir duruo kenarda

Eh be 2 yıl geçmiş üzerinden o zamana kadar bir çocuk doğuyor üstüne 1 yaşına basıyor sen ne psp go'sundan bahsediyorsun Adam konuyu açtığını bile unutmuştur.

• Unuttum valla hem psp go aldım kırdım sattım, üstüne birde ps vita aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadara aldın kardeş bende psp 3006 yı satıp üstüne 250 tl ekleyip almayı planlıyorum
  • hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacas

ne kadara aldın kardeş bende psp 3006 yı satıp üstüne 250 tl ekleyip almayı planlıyorum

Ben bir yıl önce 550 liraya almıştım yanında 4 oyunla birlikte şimdide satmayı planlıyorum fiyat 750 lira. Yanında aldığım 4 oyunla birlikte toplam 12 oyun var Travel kit ve Starter kit kılıf, hard case filan var yani. Ama psp satıpta üstüne 250 lira versende iyi bir tane bulamazsın. Eğer bol oyunlu bir vita almak istiyorsan 600 - 650 gibi bir meblayı gözden çıkarman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyledim annem babamda üstüne 100-150 bişiler katarız diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacas

söyledim annem babamda üstüne 100-150 bişiler katarız diyor

Sıfır almak gibi bir hata yapacağım deme bana. Mis gibi forumun 2.el bölümü duruken ps vita'ya sıfır için o kadar vermek akıl karı değil. O vereceğin paraya oyun yada ucuzundan bir 2.el 3ds bile alabilirsin. Kısa bir hesap psp satış fiyatı tahmini 150+250+150 etti 550 2.el bir ps vita oyunlu ve kaliteli 300 tl. 250 tl'ye 2.el bir 3ds yada bir mikrofonlu vita kulaklık + yine 2.el forumdan sürüsüyle ps vita oyunu alabilirsin. Ama yine de seçim senin.Dersen ki yok bunlara gerek yok ben 550 lira verip sıfır alırım,o zaman denilecek bir şey yok.

• Zaten ps vita alacağın oyunlar bellidir bir fifa alırsın bir killzone mercenary bir cod (gerçi bayaa kişi beğenmemiş ama benim en çok hoşuma giden vita oyunlarından) little big planet falan zaten ucuz. Kısacası 0 almak gibi bir hataya düşme. Hem eğer evde takılırım dersen ps vita'dan uzak dur bir ps3 yada xbox al keyfine bak
  • ps 3 var el konsolu istiyorum

Sanırım 2.el alacam üstünede fifa 14 , little big planet alırsam iyi olur

Tavsiyen için sağol.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.