Şimdi Ara

Psp go kırılınca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar psp go kırılınca eldeki 100x-200x-300x leri satıp go mu almalı yoksa bu saydıklarıma devammı???

• Bence elinde 1000-2000-3000 serisinden herhangi birisi varsa, şu zamanda Go almanın hiçbir anlamı yok. Alacağım diyorsan kendi kararındır. Fakat bence hiçbir anlamı yok. Psp'nin son anları yaklaştıkça konsolun tip ve bazı eklentilerin farklılığı ve aynı güce sahip bir üst versiyonuyla değiştirmek bence para kaybıdır. Bu zamanda bence mevcut olan psp ile son çıkan oyunları (gow gibi) güzel güzel oynamak en iyisidir.
  • bence 1000-2000 leri sat 3000 li ler elinde kalsın PSP go'yu bir fuarda denemiştim kesinlike eskisinin eline su dökemez ekran küçük zaten bence dediğimi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensenturk1990

Bence elinde 1000-2000-3000 serisinden herhangi birisi varsa, şu zamanda Go almanın hiçbir anlamı yok. Alacağım diyorsan kendi kararındır. Fakat bence hiçbir anlamı yok. Psp'nin son anları yaklaştıkça konsolun tip ve bazı eklentilerin farklılığı ve aynı güce sahip bir üst versiyonuyla değiştirmek bence para kaybıdır. Bu zamanda bence mevcut olan psp ile son çıkan oyunları (gow gibi) güzel güzel oynamak en iyisidir.

yok ben zaten şimdi değil kırılınca ne yapalım onu diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: .:snek:.

bence 1000-2000 leri sat 3000 li ler elinde kalsın PSP go'yu bir fuarda denemiştim kesinlike eskisinin eline su dökemez ekran küçük zaten bence dediğimi yap

yok ben zaten almasında değilim birilerine yardımcı olmak için + bide fikirlerinizi almak istedim....

• bence 100x varsa sat, 200x varsa paşa gönlün bilir, 300x varsa onu kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Kill Time__

bence 100x varsa sat, 200x varsa paşa gönlün bilir, 300x varsa onu kullan

vaaay ömerim üye olmuşsun hayırlı olsun...
  • 100x, 200x ve 300x'ler kesinlikle daha karizmatik go'dan.. en iyisi ekran parlaklığını da hesaba katarak 300x serisi ile devam etmek.. ha bende sadece 2000 var onunla devam edeceğim o ayrı:) psp go alacağıma nintendo ds lite alırım en azından farklı bi şeylerin tadına bakmış olurum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KIRIK XBOX ONE S ALINIRMI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove
    100x, 200x ve 300x'ler kesinlikle daha karizmatik go'dan.. en iyisi ekran parlaklığını da hesaba katarak 300x serisi ile devam etmek.. ha bende sadece 2000 var onunla devam edeceğim o ayrı:) psp go alacağıma nintendo ds lite alırım en azından farklı bi şeylerin tadına bakmış olurum:)

bndede 2004 var ve bn almiycam zaten fikirlerinizi alıyorum
  • psp go saçmalıktan öte bişey değil bence

elde 200x varken 300x e para vermek de boşuna para kaybı

bende de 2004 var oyunları çalıştırdığı sürece sorun yok ancak psp 2 çıkarsa işte o alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ozy

psp go saçmalıktan öte bişey değil bence

elde 200x varken 300x e para vermek de boşuna para kaybı

bende de 2004 var oyunları çalıştırdığı sürece sorun yok ancak psp 2 çıkarsa işte o alınır

aynen bendede 2004 var. ve aynen oyunları çalıştırdığı sürece sıkıntı yok!!! ben zaten 3000e veya goya paravercek değilim kısacası senin mesajını copy paste yapmalıyım... fikirlerimiz aynı.....

• selam arkadaşlar,
    psp olayında yeniyim. 6.20 bu ay kırılacak deniyor. ne yapmalı sizce? 300x sıfır almak istiyorum, khaldeondan falan hazır kırılmış mı almalı yoksa mağazadan son versiyon alıp kırılmasını beklemek mantıklı mıdır? fikirleriniz önemli :) bu aralar almak istiyorum bir psp
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

selam arkadaşlar,
    psp olayında yeniyim. 6.20 bu ay kırılacak deniyor. ne yapmalı sizce? 300x sıfır almak istiyorum, khaldeondan falan hazır kırılmış mı almalı yoksa mağazadan son versiyon alıp kırılmasını beklemek mantıklı mıdır? fikirleriniz önemli :) bu aralar almak istiyorum bir psp

khalkedondan hazır al bence... bak dostum bu söylenti çıktı şimdi en geç yılbaşında yayınlanacak die fakat ya çıkmazsa psp işleri böyledir belli vakti olmaz... aslında çıktı 6.20 cfw ama yayınlaması yılbaşında olmayabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: witchdoctor

selam arkadaşlar,

khalkedondan hazır al bence... bak dostum bu söylenti çıktı şimdi en geç yılbaşında yayınlanacak die fakat ya çıkmazsa psp işleri böyledir belli vakti olmaz... aslında çıktı 6.20 cfw ama yayınlaması yılbaşında olmayabilir....

ne diyosunuz siz ya ?
    bu ay kırılcak diyorlar diyosunuz.Öyle belli olsaydı ohooo.Adamlar : bu ay kırıyoruz hadi bakalımmı diyorlar ?
    Bu işler belli olmaz.1 aydada çıkarırlar 1 senedede.
    Aslında çıktı demişsin.eee niye yok ortada ?

• tamam da bi sylnti war sitelerde yılbaşında "yayınlanacak" diye yani keyfmdn sylemiyorum
  • hem zatn önceki mesajımı dkktli okrsanz; bnmde sizin yazdklrnzı yazdığmı grrdnz... Yani bnde diorum blli olmaz die ondan arkadaşa khalkedndan hazır al ddm...
  • Psp Go kirilmicagi icin 3004 akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Psp Go kirilmicagi icin 3004 akar.

Niye kırılmıyacak ?
  • Hackerlerin grubu dağıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname
    Hackerlerin grubu dağıldı.

nasıl yani?
  • Dark alex yok, hen grubu yok. Kısacası 6.20, 6.31 versiyonlarını kıracak hacker kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 13 Kasım 2010; 19:38:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.