Şimdi Ara

Psp Go Mu Almalıyım Yoksa 3000 mi Lütfen Bir Bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar Öncelik Kurban BAyramınız Mubarek Olsun.

Evet hangisini tavsiye edersiniz??

Oynanısı kötü diyolar Go için :S

• go'nun ele güzel oturduğunu düşünmüyorum. 3000 al rahat et derim ben.
  • Go ufalmış.Daha bir taşınabilir olmuş diyorlar.

Ekran ufaldıktan sonra taşınabilir olsa ne işime yarar.

Ayrıca Go'da alırsan oyunlar için ayrı bir para ayırman gerekecek.
  • Arkadaşım sana şiddetle PSP Slim & Lite 300x serisinden bir psp öneririm. Go yu pek bilmem ama arkadaş haklı en az psp parasına 6, 7 tane oyun alabilirsin ama 5.033 M Versiyonlu bir psp 3000' e istediğin oyunu atar oynabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Arkadaşım sana şiddetle PSP Slim & Lite 300x serisinden bir psp öneririm. Go yu pek bilmem ama arkadaş haklı en az psp parasına 6, 7 tane oyun alabilirsin ama 5.033 M Versiyonlu bir psp 3000' e istediğin oyunu atar oynabilirsin..

Arkadaşın devreleri yanmış sanırsam 5.00 m33 Psp 3000 demeye çalışmış onuda diyememiş desede zaten yine yanlış yapıcakmış.Lütfen bilmediğiniz konular hakkında cevap yazmayın web bazlı oyunlar bölümü var girin oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Arkadaşım sana şiddetle PSP Slim & Lite 300x serisinden bir psp öneririm. Go yu pek bilmem ama arkadaş haklı en az psp parasına 6, 7 tane oyun alabilirsin ama 5.033 M Versiyonlu bir psp 3000' e istediğin oyunu atar oynabilirsin..

Arkadaşın devreleri yanmış sanırsam 5.00 m33 Psp 3000 demeye çalışmış onuda diyememiş desede zaten yine yanlış yapıcakmış.Lütfen bilmediğiniz konular hakkında cevap yazmayın web bazlı oyunlar bölümü var girin oraya

Ben sizin gibi devreli değilim devrelerim yansın :). Yanlış yazmışım farkındayım, Dün gece PSP'de Become a Legend menüde 10 küsür maçı hırsla üst üste yapınca şaşırabiliyor insan doğal.
    Yanlış bilgilendirdiğim bir konu varsa o konu hakkında uyarın ama yazım hatası yaptığım şeyleri yazarak laf olsun torba dolsun hesabı yapmayın. Önemli hatalara değinin ki, Varsa hatamız düzeltelim yani.
    Web tabanlı oyunlar? Ne alaka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Çağrı -- 30 Kasım 2009; 12:34:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Ben sizin gibi devreli değilim devrelerim yansın :). Yanlış yazmışım farkındayım, Dün gece PSP'de Become a Legend menüde 10 küsür maçı hırsla üst üste yapınca şaşırabiliyor insan doğal.
    Yanlış bilgilendirdiğim bir konu varsa o konu hakkında uyarın ama yazım hatası yaptığım şeyleri yazarak laf olsun torba dolsun hesabı yapmayın. Önemli hatalara değinin ki, Varsa hatamız düzeltelim yani.
    Web tabanlı oyunlar? Ne alaka?

mesajı okuduğumda neyin ne olduğunu anladım. 300x'den kastı sanırım 3003-3004 gibi değişik isimler alması. 5.033 M 'i okuyuncada ne demek istediğini anladım. Sanırım önemli olan niyet.

• PSP 3004 Slim Londrada ne kadar? bilen var mı acaba?
  • Go 'nun 16 Gb dahili hafıza ve bluetooth özellikleri kulağa hoş geliyor fakat bugünlerde oldukça pahalı satılıyor.
    Firmware konusunda ise Psp Go' nun son durumunu bilmiyorum bu yüzden (orijinal oyun oynamak isteseniz bile) ülkemizde oyunları temin edebilmek açısından Psp-3000' in daha yararlı olacağı fikrindeyim.Tabi tercih size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 6 Aralık 2009; 5:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wzzk

Go 'nun 16 Gb dahili hafıza ve bluetooth özellikleri kulağa hoş geliyor fakat bugünlerde oldukça pahalı satılıyor.
    Firmware konusunda ise Psp Go' nun son durumunu bilmiyorum bu yüzden (orijinal oyun oynamak isteseniz bile) ülkemizde oyunları temin edebilmek açısından Psp-3000' in daha yararlı olacağı fikrindeyim.Tabi tercih size kalmış.

Oyunlarin direk olarak PSN Store'dan indirilecegini goz onune alirsak, orijinal oynamak isteyenler icin Go muhtemelen daha kullanisli olacaktir. Ve 3000 versiyonlarinin hack konusunda bir cok 2000 kadar kolay olmadigini direk tecrube ile biliyorum. Ama bu konulari genisce ele alan turkce siteler istemediginiz kadar var, DH'de bu muhabbet yasak biliyosunuz.

Cikin biraz dolasin diger siteleri

• psp go kullanıyorum ve oynanışı rahat geldi. Daha önceleri bir ara fat modeli vardı bende. Aslında öyle ahım şahım fark yok oyun kontrollerinde. en büyük fark ebatının küçük olması. gerçekten artık cepte taşınabilir olmuş. fakat bir süre (tabi bu ne kadar sürer belli değil) beklemenizi öneririm. yeni bir FW çıkabilir belki. aksi halde orjinal biraz zahmetli oluyor. psp'ye oyun indirene kadar gider ps3'üme oyun alırım ben şimdilik 2-3 oyun ve mp3, film falan idare ediyorum...
  • bende psp go var ve çok güzel psp 3000 tuşları joytrick'i de yanında ama psp go'nun tuşları kapaklı tutulmasıda daha güzel ama ikisinide alma psvita al daha güzel hem arasında pek parada yok benim fikrim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagefe

bende psp go var ve çok güzel psp 3000 tuşları joytrick'i de yanında ama psp go'nun tuşları kapaklı tutulmasıda daha güzel ama ikisinide alma psvita al daha güzel hem arasında pek parada yok benim fikrim bu

Mesajların atıldığı tarihlere bakıyor musun?
  • Tabiki 3000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.