Şimdi Ara

Psp Go & Psp 3000 karsılastırması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
54.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FantasiaTr

Psp Go & Psp 3000 karsılastırması

3004 deki oyunun adı ne?

Oyunu oynamadım ama Syphon Filter serisine benziyor. Alttaki 2'sinden biri olabilir.

http://www.gamerankings.com/psp/939487-syphon-filter-logans-shadow/index.html

http://www.gamerankings.com/psp/920798-syphon-filter-dark-mirror/index.html

• Syphon Filter ise kalsın
  • Abi ben şimdi bir psp alacam sen bana psp go,psp 3000 arasindan hangisini tavsiye edersin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani genel olarak hangisi daha iyi acaba lütfen cevap yazarmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir9899

Abi ben şimdi bir psp alacam sen bana psp go,psp 3000 arasindan hangisini tavsiye edersin .

PSP Go'nun tuşları telefon tuşu gibi, pek rahat değil. PSP 3000'nin tuşları normal PS3 kontrolcüleri gibi çok rahat ve konforlu. Amaç zaten oyun oynamak olduğu için ben PSP 1000/2000/3000 tavsiye ederim, bunların arasında pek fark yok.
    PSP Go'nun işlemcisi biraz daha iyi ama zaten işlemci kullanan oyun yok fazla. PSP Go'da Bluetooth desteği sayesinde telefondan internet verip, kablosuz kulaklık bağlayabilirsin.
    PSP 3000'de hafıza kartı olarak MS Pro Duo kullanılır ve PSP Go'da kullanılan M2 kartına göre daha kolay bulunur. Ha hiç kartla uğraşmak istemiyorum dersen PSP Go'da zaten dahili hafıza var.
    Ayrıca hazır oyun fiyatları düşmüşken arşiv yapmak istersen, PSP Go'da UMD(oyun diski) slotu yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.