Şimdi Ara

Psp Go & Psp 3004

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüzdeki günlerde 2.el bir psp alacağım.Daha önce psp kullanmadım o yüzden bu konulrda pek bir bilgim yok ancak ikiside kırdırılmış olduğu için aralarındaki fark gonun ekranı ufak ama işlemcisi hızlı bu kadar benim bildiğim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen şeffaf düşünelim herkes kullandığı ürünü övmesin yalnız :)

• bende güzel bir psp var 2. el düşünürsen sana satabilirim laptop alcam para gerekiyo hiç bir sıkıntısı yok hiç bir çiziğide yok içinde 4 tane oyun var hafıza kartıda var 4 gb sarj aletide var düşünürsen sana satabilirim istersen ankaradan veya istanbuldan elden verebilirim fiyatı tam bilmiyorum ama kasma falan hiç olmaz kırdırdım ben oyun için. her oyunu atıp çalıştırabilirsin
  • Tabiki psp go
  • Psp 3000 serisi al bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanMagaraAdamı

Psp 3000 serisi al bana göre.

+1 go nun tasarımı ergonomik değil ve ekranını küçültmüşler.en iyisi 3k
  • Hata yapma 300x al. Go yere bi düşse ikiye ayrılır. Hadi onu geçtim kızaklı olduğu için bi yerden sonra kızak kaymamaya başlar ben sana diyorum. Karar sana kalmış ama. Ben 300x aldım çok memnunum.
  • bende 300x aldım gayette memnunum şimdi bu makineye 16 gb lik hg duo alsam yavaşlatma gibi sorunu olurmu öyle olacaksa 8gb ile yetineceğim zaten 4gbda içinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarell -- 3 Eylül 2012; 1:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmaan

Hata yapma 300x al. Go yere bi düşse ikiye ayrılır. Hadi onu geçtim kızaklı olduğu için bi yerden sonra kızak kaymamaya başlar ben sana diyorum. Karar sana kalmış ama. Ben 300x aldım çok memnunum.

Eger dediklerinin birisi olursa zararını ben karşilicam 2 senedir kullaniyorum cihazi 2.kattan düşdü çizik bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

quote:

Hata yapma 300x al. Go yere bi düşse ikiye ayrılır. Hadi onu geçtim kızaklı olduğu için bi yerden sonra kızak kaymamaya başlar ben sana diyorum. Karar sana kalmış ama. Ben 300x aldım çok memnunum.

Eger dediklerinin birisi olursa zararını ben karşilicam 2 senedir kullaniyorum cihazi 2.kattan düşdü çizik bile yok

Aga ciddi misin ya? Benim arkadaşta go vardı 2 ay durmadı çocuğun elinde bi kere düşürdü param parça.
  • quote:

quote:

abartma o kadar.psp nazik bir alettir cinsi şekli sürümü ne olursa olsun.2. kattan düşen bir psp param parça olur olmasa bile iç kısmı şut olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

quote:

abartma o kadar.psp nazik bir alettir cinsi şekli sürümü ne olursa olsun.2. kattan düşen bir psp param parça olur olmasa bile iç kısmı şut olur

Yaylada 2 katlı evimizde balkonda elimden düştü ama parkenin degil topragın üstüne indim sonra aşagıya cihazda hiç bir hasar yoktu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

quote:

quote:

Yaylada 2 katlı evimizde balkonda elimden düştü ama parkenin degil topragın üstüne indim sonra aşagıya cihazda hiç bir hasar yoktu

ilginç

• 3000 serisinden al boşver psp go'yu.
  • 3000 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.