iyi akşamlar,pspye sadece iso oyun atabiliyorum ve bazı oyunlar açılmıyor, system software:5.00 m33-4 güncelleme nasıl yapabilirim,memory sticke format attım bomboş şuan .
death_curse
kullanıcısına yanıt
O firmware çok eskide kaldı hocam. Benim önerim 6.60 sürüme çekip PRO-C2 yüklemenizden yana. Resmi 6.60 firmware dosyasını BURADAN indirip hafıza kartınıza atıp, çalıştırın(bir defaya mahsus, sonra silebilirsiniz). Kurulum tamamlandıktan sonra BURADAN indireceğiniz dosyalardan PSP/GAME/PROUPDATE(tek kullanımlık update dosyası) ve FastRecovery(cihazı tamamen kapattığınızda veya bataryasını tamamen tükettiğinizde cihazı tekrar açtıktan sonra ilk önce bu uygulamayı çalıştırmanız gerekecek, yani firmware kalıcı değil geçici) dosyalarını hafıza kartında PSP/GAME klasörünün içine atın atın. PROUPDATE'i çalıştırın. Böylece PSP sisteminiz artık son sürüm firmware yüklü hale gelecek ve dahası XMB'ye eklentiler, temalar yükleyebilecek, hali hazırda satın almış olduğunuz oyunlarınızın yedeklerini direkt olarak çalıştırabileceksiniz.
İyi oyunlar.
biraz geç oldu fakat çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldu
sorun halloldu mu? Benimki de cso oyunlara hata veriyor
6.20 B9 kraldır
Çözüm için sağolasın arkadaş ama pspyi kırdırdım,6.60 Pro-B10 yüklemişler.Daha önceki 5.00 m33-4 sürümüm baya eskiydi,hatta the 3rd birthday oyun açılmıyordu.Şimdi sorunsuz bir şekilde açılıp oynanıyor.Tek sorun internete bağlanamıyorum gene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme