Şimdi Ara

psp hafıza kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışından almış oldugum psp cihazima 4 gb pro duo kart aldım kartı psp takıp format atıyorum ve film yuklemek icin kablo aracılıgıyla pc ye baglıyorum ama disc bicimlendirmem gerektigi uyarısı cıkıyor bicimlendirmeyi denedigimde fat formatında bicimlendirince bicimlendirme tamamlanamadı uyarısı alıyorum sadece fat32 formatında bicimlendiriyor ne yapmam gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut78 -- 26 Nisan 2009; 19:30:03 >

• Hafıza kartırnı biçimlendirme işlemini psp den yapmalısın.Bunun için;
    Kart takılıyken menüden "System Settings--> Format Memory Stick" yap, emin misiniz diye soracak "Yes" i seç. 1-2 sn. bekle.
    Sonra usb kablosunu psp ye bağla Sol taraftaki kategoride "USB Mode" seç.
    Hafıza kartı açılacak, dönüştürdüğün filmleri VIDEO klasörüne kopyala. psp de USB modundan çık, menüde "Video" kategorisine gir.Kopyaladığın film(ler)i burada göreceksin.
  • psp den format atıp usp connection yapiyorum pc baglanmak icin ama sorun burda zaten g sürücüsündeki disc bicimlendir uyarısı cıkıyor
  • fat olarak biçimlendirmeye çalışma zira kart hafızası 1gb dan yukarı olunca windows yemiyor diye biliyorum.
    hafıza kartı 4 gb ise fat32 olarak biçimlendirmeyi kabul ediyor windows, sen de öyle yapmalısın.
    zaten psp den biçimlendirirsen de fat32 olarak biçimleniyor.
  • ya kardeş bnm sony psp var da bunun memory card sorunu var bunu nasıl halledebilirim çok acil sorun şu...
    memory card 1 hafta oncesinden çalışıyordu 4gb bu arada memory cart şuanda pc ye takınca okumuyor bunun nedeni ne olabilir..
  • Benimde sorunum var pspye format attım bidaha hiç oyun yüklenmedi yani pcye kablo ile tatım psp oyunlarını içine atıyorum oyunlar gözükmüyo hangi program yada benzeri bişi lazım lütfen yardım edin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.