Şimdi Ara

Psp Hakında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pspmi yeni aldım aklıma takılan bazı şeyler var bilgilendirmeniz mümkün olur mu acaba?

Psp-3006 aldım versiyonu 6-60 idi bende kırdırdım fast recovery dosyası ile hafıza kartından.Versiyonum geçici kalıcı değil pili çıkarınca veya tam kapatınca tekrar fast recovery dosyası ile oyunları geri getiriyorum.Sorularım şöyle:

1-Kırılmış olduğu halde pspye orjinal umd koysam çalışır mı?
    2-Bu versiyonu kalıcı olarak kırmak için ne yapmamız gerekiyor?
    3-Hafıza kartım 8gb fakat içinde 1,5gb kadar boş yer kaldı.Şimdi ben usb kablosuyla laptoptan bu boş yere iso dosyası atsam çalışır mı yoksa hafıza kartına format atmam mı gerekiyor?
    4-Format atarsam fast recovery dosyasını nasıl tekrar yüklerim ve her yeni oyun atmam gerektiğinde format atmam mı gerekir kalan boş yere direk iso dosyası atsam oyun çalışır mı?
    5-ISO dosyasına iso formatından başka cso formatında oyun atsam çalışır mı yoksa cso'yu iso'ya mı dönüştürmem mi gerekiyor?
    6-Hafıza kartındaki bir oyunu pspden direk silip yerine yeni oyun atabilirmiyim?

Şimdiden ilginize teşekkür ederim

• 6'yı cevaplıyım, evet oyunu direk psp den silip yeni oyun atabilirsin
  • 3- Bende öyle yapıyorum, pspyi usb kablosuyla pcye bağlayıp atıyorum oyunları.
  • tamam da sen 3006 yı nerden buldun ya
  • 1 çalışır
    2 bilgisayarlar yapar
    3 calisir
    4 bilmoyorum
    5 gerek yok cso çalışır
    6 evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp nereden veya nasıl kırdırdın bn de kırdırmak istiyorum ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.