Şimdi Ara

psp hakkında yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu yazıyorum çünkü biraz acelem var ve diğer yazdığım mesajlarımı gören olmadı sanırım!
    merhaba arkadaşlar sırf psp hakkındaki sorularım için üye oldum. belki sizlere komik gelebilir ancak merak ettiklerimin cevabını bilmek istiyorum sonuçta bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
    1- psp'de savaş oyunları oynamak istiyorum mw3, crysis gibi bu mümkün mü?
    2- fiyatı önemli değil ve kırdırmak istemiyorum pspyi vita mı yoksa 3000 serisi mi almalıyım?
    3- oyunlarda takılmalar vb fazla oluyor mu?
    şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• 1-Benzeri oyunlar oynayabilirsin psn üzerinde mevcuttur.
    2-Bir 3004 sahibi olarak geleceğini düşün ve Vita al derim.
    3-Hiç takılma problemi ile karşılaşmadım.Oyun için tasarlanmış bir konsol oyunda kasacaksa vay halimize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılma asla olmaz olursa sadece çakma hafıza kartından olur. kırdırmak sorun çıkarmıyo ama kesinlikle vita al. bende 2001 vardı god of war flan şahane oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

1-Benzeri oyunlar oynayabilirsin psn üzerinde mevcuttur.
    2-Bir 3004 sahibi olarak geleceğini düşün ve Vita al derim.
    3-Hiç takılma problemi ile karşılaşmadım.Oyun için tasarlanmış bir konsol oyunda kasacaksa vay halimize.

teşekkürler ama benzeri oyunlar derken nasıl yani hangi oyunlar mesela ve oyunu 1. kişiden oynamak istiyorum. ayrıca psp vitada cod ,crysis gibi oyunları oynamak için ps3 gerekiyormuş bu konuyu anlamadım.ps3 gerekiyor mu gerekmiyor mu?
  • ps3 kısmını ilk defa senden duyuyorum.örneğe gelince : Killzone-liberations, Metal gear solid-Peace walker gösterilebilir ama cod ve crysisden beklediğini taşınabilir konsollardan bekleme bence.Ben ps vita'nın yabancisiyim ama 3004'ümden gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Spärtän

ps3 kısmını ilk defa senden duyuyorum.örneğe gelince : Killzone-liberations, Metal gear solid-Peace walker gösterilebilir ama cod ve crysisden beklediğini taşınabilir konsollardan bekleme bence.Ben ps vita'nın yabancisiyim ama 3004'ümden gayet memnunum.
    oynadığın oyunlardan görüntü anlamında memnun musun peki ve hangi oyunlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.