Şimdi Ara

Psp hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime ps3 veya ps4 almayı düşünüyorum. Ps3 ucuzluk bakımından bana çekici geldi. Bir de bunun yanına psp almayı düşündüm. Sanırım ps4 ve ps vita'daki gibi ps3 ve psp'de de remote play özelliği var. Bana bu konu hakkında bilgi verir misiniz? Ayrıca psp 3000 ve e1000 serisi arasında kaldım 3000'in interneti işe yarar mı? e1000'in görüntü kalitesi 3000'den düşük mü yüksek mi? Bu iki konsol arasındaki avantaj ve dezavantajlar ne olur? Yani kısaca hangi konsolu tavsiye edersiniz ve remote play hakkında yardım eder misiniz. Ve son sorum da psp ler takılıp kalabiliyormuş bu neden oluyor?

• E1004 dusuk maliyetli pspdir bu yuzden wifi yok ve pil çıkartilamiyor bildiğim kadarıyla yani tavsiye etmem e1004 en iyisi PSP 3000 serisidir internet bağlantısı ise çok kötü psplerde bir sayfayı açmak için dakikalarca beklemek gerek zaten RAM yetmediği için çoğu sayfada açılmıyor yani net performansı bekleme nette gezineceksen PS vita almalisin. Takılıp kalıyormuş derken anlamadım oyun içindeyken mi takiliyormus çok nadiren olan bir şeydir bu 4-5 yıllık PSP kullanicisiyim pek hatırlamıyorum oyundayken dondugunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyleyse 3000 mantıklı. Ama bir sorum daha var bu psp 3000 en yeni oyunları da çalıştırır mı yoksa yeni oyunlar e1004 için mi yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefed

Öyleyse 3000 mantıklı. Ama bir sorum daha var bu psp 3000 en yeni oyunları da çalıştırır mı yoksa yeni oyunlar e1004 için mi yapılıyor?

Çalıştırır fark etmez

• Remote play özelliği ne peki?
  • O konuda bilgim yok ps3 um olmadığı için birşey diyemeyeceğim

• Hocam öyle her oyunda yok. daha çok saveleri paylaşabiliyosun
  • Remote play özelliği psp ile ps3 arasında resim,müzik ve video paylaşımına olanak tanır.Ps3 ünüzdeki resim,müzik ve videoları pspnizde görüntüleyebilirsiniz.Ama PS VITA ile remote play yaparsanız bazı destekleyen oyunları ps vıta nızda oynayabilirsiniz...
  • Psp ile gecirdigim vaktin hesabi yapilmaz ama bu saatten sonra hicbir nedenle satın almazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar psp 3000 slim&lite nedir normalinden farkını anlatsanız. Birde bu psp 3000 i nereden satın alabilirim sıfır oyunsuz kırılmamış. Samsun'da yaşıyorum ve şu an Ankara'dayım pazar günü geri döncem. Yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.