quote:Orijinalden alıntı: 4EverManiac Ben PSP yada dsi almayı düşünüyorum. 600 tl var 1.Hangi PSP modelini alayım sizce? 2.pspden internete girmek rahatmı? 3.Multiplayer Hangi Oyunlar Var Böle Güzel Zevkli :D 4.PsP nin en güzel 3 oyunu neler :D 5.PSP de mario falan oynanır nes ve nintendo ds emulatörleri varmı 6.İzmirde nerden psp alabilirim teknosa gibi büyük marketlerden alsam kırdırınca garantisi gidiyormu? 7.600 tl ye nasıl bir set önerirsiniz ? 8.Son olarka bilgilendirecek arkadaşlara teşekkürler 1-PSP 2000 Slim&Lite al bence. 2-PSP'den internet zor çünkü klavyesi yok dolanmak bir hayli güç. 3-Bir sürü oyun var. 4-God Of War, PES ve Patapon bence. 5- 6-İzmir'i bilmem ama Teknosa gibi yerlerden alma boşuna garantili kırılınca devre dışı kalıyor zaten garantisi. 7-Yüksek güçte batarya almanı öneririm ve hafıza kartını 8gb'lık lardan tavsiye ederim o paraya.Koruyucu kılıf mutlaka al.
bende ps2 var.psp grafikleriyle ps2 grafikleri ay nımı?ps3 le hemen hemen aynıysa alıcam. en kısa zamanda yorumunuzu bekliyorum