Arkadaşlar PSP'yi Holda alıyotum aşağıya çekiyorum anahtarı, müzik falan yanlslkla elim değip değişmesin diye Hold'dan cıkarırken pspyi hold anahtarı fazla ileri gidip pspyi kapatıyor ne kadar nazik yaparsam yapayim holddan kaldıramıyorum kaldırıyım derken psp kapanıyor bu sorun sizdede var mı yoksa sadece bende mi var ?
Fazla çektiğin için kapanıyor tık sesiyle beraber dokunmayacaksın.
Evet benim de elimin ayarı yok o konuda ister istemez kacıyor, bence hatalı bir secim olmus hold tusunun yeri ve islevi.
Evet hold sürgüsü psp nin tasarım hatası sayılabilecek bi noktası, kabahat sende değil yalnız hold u sürerken çok dikkatli, yavaş ve nazik olman lazım.Aksi taktirde psp uyku moduna giriyo anlattığın gibi.
Bu Hold sorununu tüm PSP kullanicilarin dikkatini cekti. Bende Hold devre dişi birakirken o kadar narin yukari cıkariyorum ki gören sanki orasi kirilmiş itina ile geri takmaya calişiyor anlayabilir
PSP tasarimindaki hata Hold kismi bence onu sol tarafa alabilirlerdi.
Ahahahaha vallaha bende de var o sorun ben hiç kullanmam
+1 Hold tuşunun yeri çok yanlış Benim fiktim ise Wireless tuşunun sol yada sağ yanına Wireless tuşu ile aynı ebatta yapabilirlermiş aslında.
Valla aynı sorun bende de, o yüzden hiç kullanamıyorum...
Ben araya tırnağımı sokup parmağımı tornavida gibi çeviriyorum tık sesine kadar..
quote:
Orijinalden alıntı: We
+1 Hold tuşunun yeri çok yanlış Benim fiktim ise Wireless tuşunun sol yada sağ yanına Wireless tuşu ile aynı ebatta yapabilirlermiş aslında.
Düşünce güzel ... Wireless tuşunun yanlarinda yapabilirler idi aynisindan..
çok saçma ve yersiz bir yere konulmuş 2 elimle hallediyorum biraz kasıyor 10sn de anca yapıyorum bu işlemi ama kullanma isteği bırakmıyorki insanda
quote:
Orijinalden alıntı: CaRbOnxx
çok saçma ve yersiz bir yere konulmuş 2 elimle hallediyorum biraz kasıyor 10sn de anca yapıyorum bu işlemi ama kullanma isteği bırakmıyorki insanda
Siz iki elinizi kullaniyorsunuz ve bir işlem için.. Biz burda ise PSP'nin tasarimi ve "iki el" kullanmadan Hold özelligi devre dişi birakmayi konuşuyoruz..
Konuyu acan kişiye saygisizlik etmeyiniz! Konuyu acan arkadaş acmak istemiş ve bunu bizlerle paylaşmiş!
Yanlış bir yer seçmişler bu tuş için.
Merak ettim! Acaba PSP GO'da da mı aynı yerde HOLD tuşu.Eğer öyleyse çok ama çok yazık
quote:
Merak ettim! Acaba PSP GO'da da mı aynı yerde HOLD tuşu.Eğer öyleyse çok ama çok yazık
Evet Aynı yerde sadece yukarı tarafa alınmış Power ve Hold tuşu
Psp fat ta müzik dinlerken bir plugins yani eklenti sayesinde İşlemci Hızı %60 düşüyor ve ekran kapanıyor bu sayede pil daha fazla gidiyor daha fazla müzik dinleyebiliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: PLATINIUM
quote:
Evet Aynı yerde sadece yukarı tarafa alınmış Power ve Hold tuşu
.
Tam bir rezillik.Büyük değişim HOLD tuşunda GO da da milimetrik takılacagız anlasıldı
tırnagının ucuyla çok hafif it.. bende çok yaşıyorum o sorunu
Ben pek yaşamıyorum
Bende ilk başlarda bir kaç kez yaşadım bu sorunu. Hatta 1-2 kez uyku moduna alınca psp yi uyandıramıyordum, reset atıyordu. Çok nazik şekilde kaydırarak hallediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme