Şimdi Ara

psp ıcın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sımdı arkadaslar bu psp'yi alsam: SONY PSP 3004 PİANO BLACK+8 GB SONY MEMORY STİCK
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-psp-3004-piano-black-8-gb-sony-memory-stick-51897901

ıstedıgım psp oyununu alsam calıstırırmı yoksa modele ayrı mı oyunlar playstation gıbı?

• Fiyat çok fazla sakın almayın.Arkadaşım Kipadan PSP 3004+GOW G.O.S oyunu dahil 300 tl ye aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Fiyat çok fazla sakın almayın.Arkadaşım Kipadan PSP 3004+GOW G.O.S oyunu dahil 300 tl ye aldı.

bende buradan almayı planlamıstım

tamam kipaya falanda bakıp urun alacagım tesekkur ederım
    pekı ben bu urunden alsam psp ıcın dıyerek aldıgım butun oyunları calıstırırmı yoksa modele gore mı oyun cıkarılıyor model belırterek mı alacagım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 43_ali

quote:

Fiyat çok fazla sakın almayın.Arkadaşım Kipadan PSP 3004+GOW G.O.S oyunu dahil 300 tl ye aldı.

pekı ben bu urunden alsam psp ıcın dıyerek aldıgım butun oyunları calıstırırmı yoksa modele gore mı oyun cıkarılıyor model belırterek mı alacagım

istanbulda isen yazıcıoğluna bak.psp için çıkan oyunlar butun modellerde çalışır ama zaten sıfır 3004 modeli vardır herhalde.Bence 1-2 ay bekle vita çıksın düşer zaten

• arkadaşım bak şimdi. büyük hevesle psp 3000 imi almıştım.ilk aylar film oyun derken baya sardı.aldıktan 1 yıl geçti sanırsam nerde olduğundan haberim yok.ha bir de psp alacaksan internetten sakın bf3 videoları falan izleme bak hevesin kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: 43_ali

quote:

istanbulda isen yazıcıoğluna bak.psp için çıkan oyunlar butun modellerde çalışır ama zaten sıfır 3004 modeli vardır herhalde.Bence 1-2 ay bekle vita çıksın düşer zaten

zaten yaza kalacak gıbı benım bu alıs ama genede hazırlıklı olayım dıyorum vita konusuna gelınce fıyatı ne olur ondan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MaceVindu

arkadaşım bak şimdi. büyük hevesle psp 3000 imi almıştım.ilk aylar film oyun derken baya sardı.aldıktan 1 yıl geçti sanırsam nerde olduğundan haberim yok.ha bir de psp alacaksan internetten sakın bf3 videoları falan izleme bak hevesin kaçar

zaten asırı derecede fps oyunlara baglılıgım yok alırsam hem fılm ızlerım hem oyun oynarım hem yanımdada tasıyabılıyorum dıye alırım ama senın dedıgın gıbı olmasındanda korkuyorum en son artık hıc umursamayacak duruma gelmekten hemen 6ayda 1yılda bılemıyorum alsam mı almasammı aslında benıde bu yola ıten bılgısayar toplamanın cok tuzlu gelmesı bana ne yapsan bılemıyorum
  • benim alet bi bak istersen satıyorum
    yanında 16gb hafıza kartı ve 40gb lik oyun arşivimde var . sürekli kılıf la kullanılmıştır. ihtiyaçdan satıyorum

http://forum.bolumsonucanavari.com/SATILIK_PSP3008+16GB_MEMORYSTiCK_BENDEN_BiLE_TEMiZ/m_56916320/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 30 Ocak 2012; 17:36:07 >
  • psp 350 lira şuan sıfırları sahibinden.com bak istersen ayrıca psp bütün versiyonları kırrıldı istediğin psp'de kopya oyun oynabilirsin
  • Alijackson
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.