Şimdi Ara

PSP için en uygun kılıf ve çanta hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar mrb...ben yeni psp aldım...ancak şimdiden çizik çuzuk oldu maalesef :(... bir kılıf ve taşıma çantası almak istiyorum...siz ne önerirsiniz*... özellikle kullanan ve memnun olan arklardan yardım rica ediyorum.... gittigidiyordan falan baktım var 10 liraya 20 liraya falan ama hangisi iyidir, kalitelidir bilemedim...bildiğiniz bir marka veya tasarım varsa paylaşırsanız çok sevinirim....tşkler....iyi günler...

• dostum gg de baktığın ürünlerin hepsi aynıdır....üzerinde psp 2000 yazıyorsa al
  • PSP Logitech PlayGear Pocket - Slim güzel ve sağlam bir taşıma kabı üstelik logitech kalitesini hepimiz biliyoruz..
  • Bilinen markalardan vazgeçmezsen pek sorun olmaz.

Örneğin; Logitech,Kontorland vs...

• 3-4 çeşit kılıf var.
    sert taşıma kabı
    yumuşak kılıf
    silikon kılıf
    bir de logitech'in yaptığı kılıflar

bunlardan sana tavsiyem ya sert taşıma kılıfı ya da yumuşak kılıf.
    Silikon kılıf ise son düşündüğün seçenek olsun.

örnek sert tasıma kabı
    yumusak kılıfa örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincee -- 11 Aralık 2008; 21:18:15 >

• Çanta kullanmıyorum, normal kullanımda psp zarar görmemesi için, ekrana koruma sticker ı onun üzerine sert şeffaf plastik koruma kabı(Umd kapağını, ekranı, heryeri kapsıyor, takılıyken oyun oynanabiliyor) kullanıyorum, canavarı 2008 şubatta aldım hala aldığım gibi temiz,çiziksiz ama sadece açma-kapatma yerinin biraz boyası aşınmış o kadar,bu zamana kadar hiçbir parçası değişmedi, dediğim plastik koruma kabının(10 ay olmuş alalı) yenisini aldım 10-12 ytl bişey zaten, tavsiye ederim...
  • bende bi tane çanta var kocaman içine kamera şarj aleti usb kablosu araç şarj cihazı birçok umd koyabiliyorum tabi bide pspyi en çokta özel ms gözünü beğendim taşıması biraz zor ama tavsiye ederim görürsen ondan al ben adanadan aldım
  • hepinize tşk ederim arklar...önerilerinizi dikkate alacağım, en uygun fiyatlıdan gg den alacağım, saolun...
  • arkadaşlar ben psp alınca kılıf gibi değil de böle küçük bütün aksesuarları taşıyacak şekilde mesela (şarj,dvd,kablosu)filan herşeyi ile taşımak istiyorum.bu tip çantalar var mı? ve fiyatı nedir? nerelerde bulunur?
  • gg de var..taşıma çantası adı altında bulursun
  • teşekkürler
  • Bi milyoncuların elektronik bilgisayar malzemesi satan versyonu olan dükkanlar varya kulaklıktı klavyeydi hoperlordu fln satıyorlar oralara git 5 -10 milyona çanta kılıf ne ararsan oluyo bimekste toyzshopta da satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterdem -- 15 Aralık 2008; 22:53:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.