Şimdi Ara

psp için kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar pspde müzik dinlemek için hangi model kulaklık önerirsiniz....psp nin kendi kulaklığınımı yoksa başka model kulaklıkmı Philips Kulaklık falan nasıl 35 tl ye kadar bişey arıyorum bu fiyata iyi bişey bulabilirmiyim enfazla 50 tl veririm ama tercihim 35 tl ye almak kulak içi kulaklık istiyorum...araştırdım biraz philips iyi diyolar ama hangi modelini önerirsiniz veya başka önere bileceğiniz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerer -- 16 Nisan 2010; 15:28:40 >

• khalkedonda var.15 lira .ordan alabilirsin.
  • orda model çok hangi modeli öneriyorsunuz bilindiği üzere psp sesi çok az kulaklık takarak bu eksikliği gidermeye çalışıcam dışarda rahatlıkla mp3 dinleyebileceğim ses çıkan bir ürün istiyorum
  • modelleri bilmiyorum oraya gidip sorarsan yardımcı olurlar.
  • arkadaşlar bana kuluklığı kullanmış arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.....
  • Khalkedonda gördüğüm philips she9500 kulaklığı gg'den 25 liraya almıştım.

1bucuk sene oldu hem ayfonumda hemde piespimde kullanıyorum.

Bass açısından mükemmel bir kulaklık ama kulakiçi olması şahsen beni rahatsız etmiyorda değil.

Kulakiçi kullanabilirsen, çoğu insanın övdüğü cx300e500e okadar para vermene gerek yok, ki o kulaklıklarıda kullandım.

She9500 al rahatına bak derim.
  • 20 -30 milyonluk bir kulaklik isini gorur
  • Tüm 3.5 mm kulaklıklar pspye uyumlu.Philipsin 10 tllik kulaklıkları var f/p oranı açısından gayet iyi ben kullanıyorum bassı falan fena değil.Onu alıp artan paraya başka aksesuar alabilirsin
  • Phlips SHL-9500 kullanıyorum ses gayet güzel. Bu kulaklıktan bir tane daha bulabilsem hemen alıcam.
  • ankara KULE TEKNOLOJİ den philips she 8500 kulaklık aldım kesinlikle tavsiye ederim.fiatı ise 30.00tl dediler nakit olarak 25.00 tl ye aldım.fiatıda uygun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.