Şimdi Ara

PSP için kulaklık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp satın aldım yeni ama daha gelmedi. kendi kulaklığı haricinde kulaklık satın almak istiyorum. girişinin nasıl olduğunu bilmediğim için bu alete her kulaklık uyuyomu. sennheiser cx300 almayı düşünüyorum. psp ye taklıyomu. bide hepsiburadada psp için kulaklık olarak logitech in şu kulaklığı var bunun farkı nedir.niye psp için demişler yani.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1200383&productid=oyunpspkul

• psp için bilgisayara uyumlu herhangi bir kulaklığı kullanabilirsin. sonuç olarak kulaklığı, kontrol ünitesine bağlıyorsun, o yüzden 2 speaker lı bir sistem bile taşıyabilir insan yanında :)

hepsiburadadaki logitech bir ihtimal kontrol ünitesiyle beraber veriyordur ama sanmıyorum, bence o da normal bir kulaklık, kulak içi olması dikkat çeken bir durum tabii, belki gıcık oluyorsundur :)

ben dün sipariş verim kulaklık, psp nin yanında gelen kulaklık 90 db'yle sınırlanmış, verimi iyi değil. elimdeki diğer kulaklıklar da pek güzle ses vermiyor, o yüzden creative in bir modelini sipariş ettim, bekliyorum :)
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=92120&productid=bd700764

bu da benim sipariş ettiğim... hem psp de hem de diğer aletlerde kaliteli ses almayı umuyorum :)
  • hmm. ya ben kulakiçi olsun istiyorum. o yüzden cx300 le bu linkini verdiğim logitech arasında kaldım. aslında ikisini kıyaslamak yanlış tabiki ama 2 katı fiyat farkı var. yani psp için cx300 almaya değermi o fiyat farkına.çok kalite farkı yaşarmıyım. yoksa bu logitechi alsam yeterli olurmuki.
  • cx300 ün fiyatı fazla yüksek bence, çok iyi bir kulaklıktır eminim ama logitech de kaliteli ve lider bir markadır, memnun kalmayacağın bir ürün olduğunu sanmıyorum.
  • ben creative ep630 la kullanıyorum logitech e nazaran cx 300 e daha yakındır sanırım ve çok güzel bir performans alıyorum yani oyunlarda müzikte bas istiyorsan bas tiz istiyorsan tiz. psp nin kendi kulaklığı fındık fıstık yani resmen
  • ben sennheiser pmx60 ile kullandım memnun kaldım px100 ile de kullandım fena diil yan. İçinden çıkan dandik kulaklık (ear friendly dedim senin gibi dost olmaz olsun) attım bikenara şimdi pmx60 ile müziğe dalıyom süper oluyooo gerçi zvm ile ses olarak kapışamaz ama hoşuma gitti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc 12 -- 3 Mayıs 2007; 0:58:56 >
  • cx 300 aldım 40 ytl ye.sorunu çözdük.
  • hayırlı olsun 40 ytl fiyat çok iyi
  • cok ii yapmışsın ben önce logitech aldım nerden aldm2 ayda kablo gitti yani bende bugün cx300aldım nasıl heyecanlıyım ama o fiyata nerden aldın ya ii bulmuşsun ben 50 ye buldum 10 taksit
  • cumartesi psp almayı düşünüyom tavsiye edermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.