Okey klasoru icindeki "OKEY1~1%" ve "OKEY 1" adli dosyalari PSP/GAME/ dizini altina kaydedin. Game menusunden oyunu baslatabilirsiniz. Ucgen tusu ile tasi secin ve ok tuslariyla yerini belirleyip tekrar ucgen tusuyla yerlestirin. Kare ve Daire tuslariyla gosterilen yerlere tas atabilirsiniz.
Oyunu gelistirmek icin onerilerinizi ve buldugunuz hatalari bekliyorum.
Çok saol . Gayet güzel. Yeni oyunlarını bekliyoruz....
tebrık ederım cok guzel olmus..
süper tebrikler tavlayıda bekleriz...
OLMAMIŞ... DAHA ÇOK ÇALIŞMAN GEREK... 1- OYUN BİTMİYO.. 2- TUŞLARA KOLAY UYUM SAĞLANMIYO.. 3-TAŞLARI KENDİ SIRALAMALI.. EN AZINDAN İKİLİ, ÜÇLÜ VEYA SERİ DİZEBİLMELİ... 4-YERDE KAÇ TAŞ VAR BİLİNMİYO... 5-ÇİFTE GİDİLMİYOOOO 6-OKEYE DÖNEMEDİM.. DENEMEDİM BİLE... 7-ATILMIŞ TAŞLARA ÇİFTE GİDEMEDİĞİM İÇİN BAKILAMIYO... 8-PUANLAMA YOK.. BELLİ BİR SAYIDAN DÜŞÜLMÜYO.. SKOR YANİ.. 9-EKSİKLİKLER BULUNABİLİR HALA... 10-EMEĞİNE SAĞLIK.. 11-DAHA BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZI BEKLİYORUM.. 12-SAĞLICAKLA KAL..
3-TAŞLARI KENDİ SIRALAMALI.. EN AZINDAN İKİLİ, ÜÇLÜ VEYA SERİ DİZEBİLMELİ...
bence çok saçma önemli olan kendin dizmen o dizdikten sonra bi mantığı kalmıyo keyfine göre dizicenki anlamı olsun
ya arkadaslar herkes 1.5 versiyon su anda yeni olanlarin hepsi 2.00 ya bunlar icin link yokmu cildircam yahoo ayrica okey oyunu yapimcisin tebrik ederim..
slmkardesım once ellerıne saglık olsun dıyorum ama senden bır rıcam var bende delphıde okey oyunu yapıyorum eger bana c++ kodlarını yollarsana sana yardımcı olurum c++ ıyıym yada sen bana yardımcı olap beklıyorum ursan bırlıkte gelıstırırz sendne acıl cevap beklıyorum msn adresım docland_24@hotmail.com
tebrik ederim seni :) ellerine saglık
kardesım senden bır haber alamadım ama cevabı mutlaka beklıyorum bana yardımcı olursana sevınırım lutfen sana verdıgım msn adresıme bır maıl atarmısın