Şimdi Ara

psp için video converter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lisans sorunu yapmayan veya keyini kolayca bulabileceğim
    videoları kaliteli ve boyutu düşük olacak şekilde çeviren kolay kullanılabilen bir prog var mi
    önerilerinizi bekliyorum

• Tam üstüne bastın,kaldır ayağını

PSP Video 9 'u şiddetle öneririm.

http://www.pspvideo9.com/
  • eyvallah
  • Bugüne kadar çok convertor denedim. En iyi çeviren kesinlikle xvid4psp. Bunun dışındaki hiçbir programdan tam verim alamadım. Aklında bulunsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

PSP Video 9 'u şiddetle öneririm.

http://www.pspvideo9.com/

Ben de bu programı kullanıyorum. Gayet güzel bir convertor. Ayrıca tuhaf bir şekilde DivX dosyalarımdaki altyazıları da MP4 formatına çevirdiği videolara gömüyor bu program. Normalde PS3 için AviaddxSub programıyla ekstradan altyazı gömülüyor bilindiği gibi ama bunda program kendisi yapıyor bunu

• Arkadaşlar, bu program kullanırken bildiğiniz gibi Normal Mode'da internetten hazır profili almaya çalışıyor. Bu yüzden de Internet Explorer'ı kullanıyor. İşte benim sorunum burada, bu olay her gerçekleştiğinde Internet Explorer Komut Dizisi hatası alıyorum. Kafayı yemek üzereyim, ne yaptıysam çözemedim. Internet Explorer'ın ayarlarından hata denetimini devre dışı bıraktım, 8'i kaldırdım IE 7'yi kurdum, tekrar 8'e döndüm. Yine de fayda etmedi. Bu hatayla başka hiçbir uygulamada karşılaşmıyorum. Çözümü bileniniz varsa çok minnettar kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 16 Nisan 2009; 22:20:08 >
  • bende ie6 var sorun çıkmıo
    ana browserini firefox yap
    ekle ve kaldır da
    bi bölümde deiştirebiliosun
    belki olur
    dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razor9119 -- 16 Nisan 2009; 23:00:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

bende ie6 var sorun çıkmıo
    ana browserini firefox yap
    ekle ve kaldır da
    bi bölümde deiştirebiliosun
    belki olur
    dene istersen

Varsayılan tarayıcım Google Chrome, fakat yine de bu hata çıkıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 16 Nisan 2009; 23:05:12 >
  • psp video9 ile uğraşmayın Xvid4psp ye geçin rahat edersiniz ve daha fazla verim alırsınız.
    bir kere pspvideo9 un halen daha doğru düzgün altyazı desteği bile yok.
    iki programın da gereksinimleri hemen hemen aynı (ikisi de bilgisayarda .NET framework kurulu olmasını istiyor.).ikisi de hemen hemen aynı sürede çeviriyor.

Sorarım size kaç tane ücretsiz programda videonun parlaklık, kontrast, renk derinliği, gamma ayarlarını düzeltebiliyorsunuz?
    Kaç tane programla video nun en/boy oranını,ekrandan kaç pikselin kırpılacağını veya ekleneceğini, sesi kısıksa otomatik olarak sesi artırmasını seçebiliyorsunuz?
    En önemlisi hangi programla çevirdiğinizde videoyu izlerken psp ekranında hayalet görüntüler oluşmasını, yani izler kalmasını engelleyebiliyorsunuz?
    Psp de AVC(H264) formatında kaliteli video izlemek istiyorsanız kullanmanız gereken program Xvid4psp diyorum, onun dışında yok total miş yok red kawaymış yok bilmem ne soft converter miş hepsi tırt.
    Xvid4psp varken diğer programlarla dönüştürmek, yetinmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 17 Nisan 2009; 12:05:14 >

• Total video converter i öneririm, herşeyi herşeye çevirebiliyorsunuz.
  • Mp4'e çevirdiğiniz için kalite kaybı, ghost yapıyor. En hızlı ve en kaliteli çevirip-alt yazı ekleyebileceğiniz program pocket dvix'tir. Avi fortmatlıdır, dolayısıyla ''PSplayer MT '' Bu programı psp'ye atarsanız, Format dönüştürmeden Avi, mkv h264, wma,ogg, flv....gibi tüm formatları 480*272 süper kalitede izlersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 17 Nisan 2009; 9:51:35 >
  • allok mp4 converter alt yazı gömme olayı hızlı çeviri ve kalite hepsi var dene göreceksin kullanımı çok kolay her işinde kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

psp video9 ile uğraşmayın Xvid4psp ye geçin rahat edersiniz ve daha fazla verim alırsınız.
    bir kere pspvideo9 un halen daha doğru düzgün altyazı desteği bile yok.
    iki programın da gereksinimleri hemen hemen aynı (ikisi de bilgisayarda .NET framework kurulu olmasını istiyor.).ikisi de hemen hemen aynı sürede çeviriyor.

Sorarım size kaç tane ücretsiz programda videonun parlaklık, kontrast, renk derinliği, gamma ayarlarını düzeltebiliyorsunuz?
    Kaç tane programla video nun en/boy oranını,ekrandan kaç pikselin kırpılacağını veya ekleneceğini, sesi kısıksa otomatik olarak sesi artırmasını seçebiliyorsunuz?
    En önemlisi hangi programla çevirdiğinizde videoyu izlerken psp ekranında hayalet görüntüler oluşmasını, yani izler kalmasını engelleyebiliyorsunuz?
    Psp de AVC(H264) formatında kaliteli video izlemek istiyorsanız kullanmanız gereken program Xvid4psp diyorum, onun dışında yok total miş yok red kawaymış yok bilmem ne soft converter miş hepsi tırt.
    Xvid4psp varken diğer programlarla dönüştürmek, yetinmektir.

Xvid4PSP'yi kurdum da, ayarlar için herhangi bir yönlendirme var mı acaba? Hangi ayarlar en kaliteli görüntüyü almamı sağlar mesela?

• quote:

Orjinalden alıntı: Caine Corvinus

Xvid4PSP'yi kurdum da, ayarlar için herhangi bir yönlendirme var mı acaba? Hangi ayarlar en kaliteli görüntüyü almamı sağlar mesela?

Sol taraftaki ayarları aşağıdaki gibi yaparsan en stabil kombinasyon meydana gelir:

Format:
    MP4 PSP AVC

Denoise/Sharpen:
    Disabled

Brightness/Contrast:
    GhostsBusters MPEG2 Fix

Video Encoding:
    x264 HQ Extreme

Audio Encoding:
    AAC-LC ABR 128k

Bunun dışında menü çubuğunda Video->Resolution/Aspect.. sekmesine tıkla açılan ayarlarda alt tarafta Autocrop ardından Apply sekmesine tıkla ve Encode işlemini başlat.
    Çevirme işlemi uzun sürebilir (artık işlemci hızına göre değişir) ama buna değiyor.İyi seyirler

• Çok teşekkür ederim wzzik, şimdi videoyu çeviriyorum bakalım nasıl olacak. Açıkçası PSP Video 9'u kullanım kolaylığı yüzünden sevmiştim, Normal Mode'da bir iki tıkla halledebiliyordum işi. Xvid4PSP de aynı kaliteyi sağlarsa baya bir rahat edeceğim :)
  • psp video 9'u zamanında kullanmış biri olarak söylüyorum xvid in daha iyi sonuç verdiğini göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 19 Nisan 2009; 22:39:43 >
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZE SORUYORUM...

FİLMİ ATTIĞIM ZAMAN TÜM HEPSİNİ MP4 E ÇEVİRECEK
    ALT YAZI EKLEYEBİLECEK..
    KISA SÜREDE CONVERT EDECEK..
    VE ÜCRETSİZ OLACAK..

Bİ PROGRAM VARMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZE SORUYORUM...

FİLMİ ATTIĞIM ZAMAN TÜM HEPSİNİ MP4 E ÇEVİRECEK
    ALT YAZI EKLEYEBİLECEK..
    KISA SÜREDE CONVERT EDECEK..
    VE ÜCRETSİZ OLACAK..

Bİ PROGRAM VARMI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

psp video 9'u zamanında kullanmış biri olarak söylüyorum xvid in daha iyi sonuç verdiğini göreceksin.

xvid de ses kayması oluyor, bunu nasıl cozuyorsunuz?
  • Menü çubuğundan Audio---->Editing Options a tıklayın, açılan bölümün ikinci çerçevesinde "Delay" kelimesi görünecek.
    Burada Input ve Output değerleri 0 ms olmalı.
    Şayet Input değeri 0 ms değilse çevirmeye çalıştığınız videoda zaten ses kayması var demektir.

Input: 0 ms olarak göründüğü halde yine de ses kayması varsa o zaman iş size düşüyor.
    Duruma göre ses ne kadar ileriden veya geriden geliyorsa Output değerini değiştirmeyi deneyerek sorunu çözebilirsiniz.
    Output değerini değiştirdikten sonra çerçevenin sol alt tarafında bulunan "Apply" a tıklayın ve programın kendi oynatıcısında videoyu bir müddet oynatarak ses kaymasını kontrol edin, iyice emin olduktan sonra Encode işlemini başlatın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.