Şimdi Ara

Psp iki kisilik nasil oynanir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb aslinda daha once iki kisilik oynanan oyunlarla oynuyabiliyordu ogullarim ama simdi birinin psp si ile oynanmiyor bunun bir ayari falan varmiydi acaba tsklr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz
  • İlgilendiginiz icin tesekkurler,acikliyayim. iki tane psp miz var ,hani bazi iki kisilik oynana oyunlar var daha onceleri oglanlarim iki kisilik oynuyabiliyorlardi simdilerde oyniyamiyorlar ayarimi vardi bir yeremi tiklaniyorsu bunu unuttuk ve simdi yapamiyoruz psp dilinide anlamadigim icin buraya yazdim ve artik cevap gelmiycek diye umitsizlige kapilmaya baslamistim

• quote:

Orijinalden alıntı: medcezir35

İlgilendiginiz icin tesekkurler,acikliyayim. iki tane psp miz var ,hani bazi iki kisilik oynana oyunlar var daha onceleri oglanlarim iki kisilik oynuyabiliyorlardi simdilerde oyniyamiyorlar ayarimi vardi bir yeremi tiklaniyorsu bunu unuttuk ve simdi yapamiyoruz psp dilinide anlamadigim icin buraya yazdim ve artik cevap gelmiycek diye umitsizlige kapilmaya baslamistim

Uzun süredir kullanmıyorum. Açtım baktım fakat bununla ilgili bir ayar yok
    Lan üzerinden oynamak için iki cihaz da aynı wifi ağına bağlı olmalı bunu biliyorsunuzdur

• Tesekkurler yinede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.