Şimdi Ara

PSP ile bilgisayara kablosuz bağlantı? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde fat 5.00 M33-6 sony psp var. Evimdeki dizüstü bilgisayarda kurduğum kablosuz ağa psp ile girebilir miyim? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. :)

• yapabilirsin öncelikle psp nin kasasının üstünde bulunan wlan tuşunu sağa kaydır olamayadabilir sen de o çünkü fat tam bilmiyorum sonra en sol daki menüye gel ordan en aşağı da network settings e gir sonra infastructure mode bas new connection de scan de sonra ordan kendi ağını bul save et ana menü ye dön ana menü den network menüsüne gir sonra browser a search e bas nereye istiyorsan gir
  • Fat ise wlan tuşu sol yandadır.
  • Taradım kendi ağımı bulamıyor etraftaki modemleri görüyor sadece :S Yine de sağol :) başka çözüm üretebilecek olan var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: odysseus1
    Taradım kendi ağımı bulamıyor etraftaki modemleri görüyor sadece :S Yine de sağol :) başka çözüm üretebilecek olan var mı? :)

Sen modemden girmiyor musun zaten ?
  • Hayır. Modemim kablolu ben dizüstü bilgisayardam kurduğum ağa bağlanabilme ihtimalimi araştırıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: odysseus1

Hayır. Modemim kablolu ben dizüstü bilgisayardam kurduğum ağa bağlanabilme ihtimalimi araştırıyorum :)

ben söyliyim ihtimalini=0 üzgününüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.