Bildirim
PSP ile bilgisayara kablosuz bağlantı? :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapabilirsin öncelikle psp nin kasasının üstünde bulunan wlan tuşunu sağa kaydır olamayadabilir sen de o çünkü fat tam bilmiyorum sonra en sol daki menüye gel ordan en aşağı da network settings e gir sonra infastructure mode bas new connection de scan de sonra ordan kendi ağını bul save et ana menü ye dön ana menü den network menüsüne gir sonra browser a search e bas nereye istiyorsan gir -
Fat ise wlan tuşu sol yandadır. -
Taradım kendi ağımı bulamıyor etraftaki modemleri görüyor sadece :S Yine de sağol :) başka çözüm üretebilecek olan var mı? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: odysseus1
Taradım kendi ağımı bulamıyor etraftaki modemleri görüyor sadece :S Yine de sağol :) başka çözüm üretebilecek olan var mı? :)
Sen modemden girmiyor musun zaten ? -
Hayır. Modemim kablolu ben dizüstü bilgisayardam kurduğum ağa bağlanabilme ihtimalimi araştırıyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: odysseus1
Hayır. Modemim kablolu ben dizüstü bilgisayardam kurduğum ağa bağlanabilme ihtimalimi araştırıyorum :)
ben söyliyim ihtimalini=0 üzgününüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X