Şimdi Ara

Psp ile İnternete Girerken Oluşan Memory Hatasından Muzdarip misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp ile internete giren ya da girmeye çalışan neredeyse herkesin karşısına çıkan başbelası bir yetersiz önbellek hatası olduğuna göre paylaşmakta fayda var,
    Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bu homebrew browser ile malum hata ortadan kalkıyor.

Uygulama psp nin flash ının bütün boş kısmını internet için önbellek olarak kullanabiliyor.bu hafıza slim modelinde (hani şu 64 MB olayından ötürü) 2 katına çıkıyor.
    ismi Netfront Internet Browser Beta 3 burdan indirilebilir:

http://dl.qj.net/Netfront-Internet-Browser-Beta-3/pg/49/fid/26830/catid/151

Psp/Game klasörüne kopyalayın.

hatta programı yayınlayan arkadaşların kendi yaptığı açıklamayı da yazalım:
    ---------
    P86 Takımı'ndan Netfront Internet Gezgini Ekstra RAM Modu...
    Bu mod sayesinde PSP Slim'inizin veya Fat'inizin
    kullanılmayan RAM'ini kullanarak;
    -Flash oyun yada program açarken yaşadığınız bellek yetersiz probleminden
    kurtulacaksınız. Online Flash Oyunlar da bile problem çıkarmıyor.
    -Sayfalar daha hızlı açılacak ve internette daha hızlı surf yapabileceksiniz.
    -Arkaplanda RAMi işgal eden bir XMB artık olmayacak. Bu browser bağımsız çalışacak.
    "Slim'de 64 MB RAM ve Fat'te 32 MB RAM kullanımını sağlar..."

Unutmadan şunu da belirteyim. Netfront Internet Tarayıcısı sizin normalde de kullandığınız(Network>Internet Browser) tarayıcının resmi adıdır...
    ----------
    alıntıdır.

Not:Programı yazan arkadaşların pspciyiz.biz sitesindeki P86 takımı olduğunu belirtmekte fayda var.
    Bu program, aynı takımın daha önce yayınladığı java emülatörüyle çalışan opera browserı değil.
    Psp nin kendi browser ıyla aynı arayüze ve görüntüye sahip olması nedeniyle programa bu ismi seçmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 24 Nisan 2009; 1:06:34 >

• TR karakter sorununa çözüm getiremedikten sonra en kral browseri yapsınlar benim için traştır.
  • Bu program aslında bir yama ile psp nin kendi browser ını kullanıyor, dolayısıyla sistem karakterlerini kullanıyor, psp de bir kere TR karakter desteği yok.

Psp ile ilgili bazı Türkçe forumlarda flash a dosya yükleme yoluyla psp ye TR karakter desteği eklenebildiğini ve menünün de TR ye çevrilebildiğini okumuştum.
    Biraz araştırırsan bulabilirsin adamlar dil ve karakter dosyalarını düzenleyip upload etmişler onları indirip flash ta ilgili klasörlere kopyalıyorsun.
    ilgiliysen mcpsp.com veya pspvadisi.com bu iki siteyi biraz araştırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

Bu program aslında bir yama ile psp nin kendi browser ını kullanıyor, dolayısıyla sistem karakterlerini kullanıyor, psp de bir kere TR karakter desteği yok.

Psp ile ilgili bazı Türkçe forumlarda flash a dosya yükleme yoluyla psp ye TR karakter desteği eklenebildiğini ve menünün de TR ye çevrilebildiğini okumuştum.
    Biraz araştırırsan bulabilirsin adamlar dil ve karakter dosyalarını düzenleyip upload etmişler onları indirip flash ta ilgili klasörlere kopyalıyorsun.
    ilgiliysen mcpsp.com veya pspvadisi.com bu iki siteyi biraz araştırabilirsin.

Hocam o menüdeki tr karakterleri biliyorum onlar düzeliyor ama browser ile nete girince de çalışıyor mu tr karakter ondan emin değilim. Bir de brick riskinden korkuyorum.
  • Laptop yokken deli ediyordu o sorun,aynı duruma düşersem favori programım olur
  • internet için bilgisayarı açmaya üşendiğim zamanlarda psp yi kullanıyorum, gayet de pratik oluyor mesela sınav zamanları sırf notlar açıklanmış mı diye bakmak için kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Hocam o menüdeki tr karakterleri biliyorum onlar düzeliyor ama browser ile nete girince de çalışıyor mu tr karakter ondan emin değilim. Bir de brick riskinden korkuyorum.

Zaten bu mod u yapınca sistem karakterlerini ve sistem lisanını değiştiriyorsun. Program da sisteminkileri kullandığına göre....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 24 Nisan 2009; 23:48:50 >
  • Bildigim kadarıyla programı yapan P86 takımı Turktur hatta lideri arda tandır sagol paylasımın icin
  • doğru
    Programı qj gibi bir yabancı sitede bile görünce bayağı şaşırmış ve gururlanmıştım, kendisini tebrik ediyorum buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Nisan 2009; 0:32:17 >
  • bunu kullanmak için pspnin kırılmış olmasımı gerekiyor arkadaşlar ya ona göre kurmaya çalışıcamda benimki kırılmamamış versiyon şu 4.01 lerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nikopoll

bunu kullanmak için pspnin kırılmış olmasımı gerekiyor arkadaşlar ya ona göre kurmaya çalışıcamda benimki kırılmamamış versiyon şu 4.01 lerden

Evet kırılmış olmalı
  • :( :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.